Kυκλοφόρησε η ταινία Athena του Netflix που προκάλεσε αντιδράσεις – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Υπάρχει μια ταινία από το Netflix που προκάλεσε αντιδράσεις από τον σκηνοθέτη Romain Gavras, με τίτλο Athena και όπως θα δείτε και στα tweets παρακάτω με hashtag #cancelathena, μερικοί δεν το πήραν και τόσο… ζεστά (όχι ότι είναι και αρνητικό κιόλας).

Η ταινία Athena έχει την εξής περιγραφή: «Μετά τον θάνατο του μικρότερου αδερφού του μετά από μια υποτιθέμενη αστυνομική διαμάχη, ο Abdel (Dali Benssalah) επιστρέφει από την πρώτη γραμμή, για να βρει την οικογένειά του διαλυμένη. Παγιδευμένος ανάμεσα στην επιθυμία του μικρότερου αδερφού του Karim (Sami Slimane) για εκδίκηση και στις εγκληματικές συναλλαγές του μεγαλύτερου αδελφού του Moktar (Ouassini Embarek), παλεύει να κατευνάσει τις αυξανόμενες εντάσεις. Καθώς η κατάσταση κλιμακώνεται, η κοινότητά τους, ΑΘΗΝΑ, μετατρέπεται σε φρούριο υπό πολιορκία και σκηνή τραγωδίας για την οικογένεια και όχι μόνο».
Το σενάριο της ταινίας που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας και βρίσκεται πλέον στην πλατφόρμα του Netflix, συνυπογράφουν οι Ladj Ly (Les Misérables) και Elias Belkeddar.
[embedded content]

Ο γιος του Κώστα Γαβρά, Romain, σκηνοθετεί τη νέα σειρά του #Netflix #Athena που έχει εξοργίσει τους λεπενιστές και τα δικά μας ναζίδια και έχουν βγάλει το #cancel_athena. Η λογοκρισία είναι στο πετσί τους, τους βγαίνει αυθόρμητα.
— Haris P. (@haris_sw) August 30, 2022

Και εκεί που λες τα είδα όλα για σήμερα βλέπεις το #cancel_athena.Αλήθεια πόσο λίγος, φοβισμένος, παρωπιδικός, ψεκασμένος πρέπει να είσαι στην ζωή σου, για να βλέπεις παντού εχθρούς?Και όλα αυτά χωρίς να έχεις τα κότσια να πολεμήσεις έναν πραγματικό εχθρό, τα αφεντικά?
— agg (@agpa_) August 30, 2022

Κόψτε το NETFLIX. Μια προπαγανδιστική πλατφόρμα είναι υπέρ της αντικατάστασης πληθυσμού και της πολιτισμικής ισοπέδωσης. Σειρές και ταινίες γεμάτες Αφρικανικό σεξισμό και LGBTQ υποκουλτούρα #cancel_athena
— Roman Box (@romanbox) August 30, 2022

Σκεφτείτε τώρα στην Αθήνα, να ξεσηκωθούν 2 εκατομμύρια λάθρο, να ουρλιάζουν αλλάχ ακμπαρ, να σφάζουν και να καίνε.#cancel_athena
— Αργύρασπις (@Antiochus191) August 30, 2022

Δεν ειχα σκοπο να ανανεωσω το #netflix αλλα ειδα σημερα το #cancel_athena και θα ανανεωσω.
— Ξεπεσμένος rtιστας (@tsagko) August 30, 2022

Με αφορμή την ταινία τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss