Κυκλοφόρησε στο Netflix η ταινία Mr. Harrigan’s Phone που βασίζεται σε βιβλίο του Stephen King – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Κάθε τηλεοπτική και κινηματογραφική μεταφορά για τα βιβλία του Stephen King παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ είναι διαθέσιμη στο Netflix η ταινία για μια ιστορία που ουσιαστικά αποτελεί κομμάτι από βιβλίο του.

Το «Mr. Harrigan’s Phone» από το βιβλίο ανθολογίας «If It Bleeds» θα έχει πρωταγωνιστές τους Jaeden Martell, Alexa Niziak, Cyrus Arnold, Donald Sutherland, Kirby Howell-Baptiste, Joe Tippett, Frank Ridley, Ashley Szczerbacki, Daniel Reece, Joseph Paul Kennedy, Wayne Pyle, Daniel Hirsh, ενώ η σκηνοθεσία και το σενάριο θα είναι του John Lee Hancock (Saving Mr. Banks).
Η υπόθεση είναι η εξής: Ο Κρεγκ είναι ένας έφηβος που κάνει μικροδουλειές κι εξυπηρετήσεις για τον καινούριο κάτοικο της μικρής του πόλης, τον γηραιό κι εκκεντρικό κύριο Χάριγκαν. Είναι η εποχή της κυκλοφορίας του πρώτου iPhone και μια μέρα ο Κρεγκ αρχίζει να λαμβάνει μηνύματα από το iPhone που είχε χαρίσει στον κύριο Χάριγκαν – το μόνο πρόβλημα είναι πως ο κύριος Χάριγκαν είναι νεκρός και το τηλέφωνο έχει ταφεί μαζί του.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss