Κύπελλο Ελλάδας: Βγάζει ντέρμπι στους «16» – Κληρώνει μέχρι τον τελικό

Κύπελλο Ελλάδας: Ώρα κληρώσεων για τον δεύτερο τη τάξει θεσμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια στους «16» αλλά και ο δρόμος μέχρι τον τελικό.

Επιστροφή στη «δράση» στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (14/11) στις 13:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα γίνει η κλήρωση για τη φάση των «16», όπου πλέον μετέχουν όλες οι ομάδες της Super League, αλλά και για τις επόμενες φάσεις μέχρι τον τελικό.

Αυτό σημαίνει πως το μεσημέρι της Δευτέρας (14/11) οι ομάδες που μετέχουν στο θεσμό θα γνωρίζουν, όχι μόνο τον επόμενο αντίπαλο, σε διπλές αναμετρήσεις, αλλά και τις πιθανές διασταυρώσεις στο μέλλον.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι αγώνες θα είναι διπλοί και οι πρώτοι αναμένεται να διεξαχθούν στις 14 με 15 Δεκεμβρίου, μερικές μέρες πριν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και θα είναι τα πρώτα ματς μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, άμεσα ή αργότερα, θα προκύψουν σημαντικά ντέρμπι, ενώ την κλήρωση θα κάνει ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος είναι καλεσμένος της ΕΠΟ.

Στην κλήρωση μετέχουν οι εξής ομάδες ανά κατηγορία:

Super League: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός, Βόλος, Λεβαδειακός, Λαμία, Ατρόμητος, ΑΕΚ.

Super League 2: Καλλιθέα, Καλαμάτα, Πανσερραϊκός, Κηφισιά, Απόλλων Πόντου.

Γ’ Εθνική: Άγιος Νικόλαος, Απόλλων Παραλιμνίου

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss