Κύπρος: Δύο επιπλέον πτήσεις τον Σεπτέμβριο από Λάρνακα προς Ντουμπάι

Κύπρος – Όλες οι ειδήσεις: Για τον μήνα Σεπτέμβριο, η Emirates επεκτείνει τις υπηρεσίες της στην Κύπρο, προσφέροντας δύο επιπλέον πτήσεις προς το Ντουμπάι κάθε εβδομάδα.

Με μια γρήγορη στάση στο Dubai International, οι Κύπριοι θα είναι ακόμα πιο συνδεδεμένοι με τον κόσμο, καθώς η Emirates προσφέρει πτήσεις σε 130 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Με την προσθήκη του EK110 κάθε Τρίτη και Πέμπτη, όποιος ταξιδεύει από τη Λάρνακα θα επωφεληθεί από την αύξηση της συχνότητας των πτήσεων, επιτρέποντας περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές, ευελιξία και ευκολία.
Σχολιάζοντας τις αυξημένες συνδέσεις μεταξύ Λάρνακας και Ντουμπάι, ο Country Manager της της Emirates για την Κύπρο, Mohammed Alqassim δήλωσε: «Δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε και να υποστηρίξουμε την κυπριακή αγορά, να μοιραστούμε τη βραβευμένη υπηρεσία μας και να ικανοποιήσουμε την ταξιδιωτική ζήτηση. Στόχος μας είναι η διασφάλισή μας για την ποιότητα και την αριστεία των υπηρεσιών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις δύο επιπλέον πτήσεις μας την Τρίτη και την Πέμπτη για τον μήνα Σεπτέμβριο.»

H πρώτη πτήση της Emirates από τη Λάρνακα έγινε τον Νοέμβριο του 1994 και έκτοτε η εταιρεία διατηρεί σταθερή σύνδεση με το Ντουμπάι.
Κάνοντας κράτηση αυτόν τον μήνα, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ολοήμερο εισιτήριο για το υδάτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss