Κυριάκος Μητσοτάκης: Πού ήταν η εγκληματική οργάνωση όταν ο Ολυμπιακός έπαιρνε πρωταθλήματα;

Στη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απάντησε σε όσα υποστήριξε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, για την κυβέρνηση και την ΕΠΟ.

Μεγάλη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε για όσα υποστήριξε ο Γιάννης Βρέντζος μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά το ντέρμπι της Κυριακής (7/11) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο κ. Βρέντζος είχε αναφερθεί σε εγκληματική οργάνωση στην ΕΠΟ αλλά και σε ευθύνες της κυβέρνησης, με τον πρωθυπουργό να απαντά στους ισχυρισμούς και να ζητά την καταδίκη των δηλώσεων από τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων».
«Το άκουσα και εγώ. Να σας θυμίσω ότι προσωπικά είμαι Ολυμπιακός», ανέφερε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Τα τελευταία τρία χρόνια ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα με πολλούς βαθμούς διαφορά. Υπάρχει εγκληματική οργάνωση κατά τα τελευταία τρία χρόνια σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, στα οποία το πρωτάθλημα έχει πάρει ο Ολυμπιακός. Αυτά ως προς το συγκεκριμένο».

«Περιμένω να καταδικαστεί το σχόλιο με απόλυτη σαφήνεια από τη διοίκηση της ομάδας. Ξέρετε, κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους. Επειδή έχουν μια ομάδα, ή έχουν ΜΜΕ, θεωρούν ότι μπορούν να εκβιάζουν και να επηρεάζουν τη διαδρομή της κυβέρνησης και της χώρας», σχολίασε ακόμα ο πρωθυπουργός.
«Οι ρόλοι του καθενός είναι καθορισμένοι. Η κυβέρνηση έχει λαϊκή νομιμοποίηση. Δεν είναι φορείς των δικών του συμφερόντων και πιέζουν την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση ούτε δέχεται πιέσεις ούτε εκβιάζεται. Να αναλογιστούν όλοι ποιοι είναι οι ρόλοι τους. Η χώρα έχει πληρώσει ακριβά τέτοιες λογικές», τόνισε στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss