Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Αφέθηκε ελεύθερη – Προκαταρκτική έρευνα για το θανατηφόρο τροχαίο

Η νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, αφέθηκε ελεύθερη από την Εισαγγελία γιατί παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο οδηγό.

Το μοντέλο Κυβέλη Χατζηευστρατίου που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα πέρασε το κατώφλι της εισαγγελίας το πρωί της Τετάρτης. Εκεί περιέγραψε το περιστατικό και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη. Η Eισαγγελία έδωσε εντολή για προκαταρκιτική έρευνα ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του τροχαίου και τις επόμενες ημέρες η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την ποινή της.
Υπενθυμίζεται ότι η νικήτρια του περσινού GNTM, τα ξημερώματα της Τετάρτης και συγκεκριμένα στις 03:00 στη συμβολή της Αριστοτέλους με την Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας, παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι και σκότωσε 60χρονο οδηγό.

Μπαλάσκας για Κυβέλη Χατζηευστρατίου: «Όλα καταδεικνύουν για θανατηφόρο τροχαίο από αμέλεια»

Νωρίτερα σήμερα την είδηση επιβεβαίωσε και ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μέσα από τον Alpha. Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, το νεαρό μοντέλο έμεινε στον τόπο του δυστυχήματος και προσπάθησε να βοηθήσει τον μοτοσικλετιστή.

«Το 20χρονο μοντέλο οδηγούσε στις τρεις ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας και παρέσυρε έναν 60χρονο, ο οποίος ήταν μπροστά της με το μηχανάκι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Διεκομίσθη ο 60χρονος στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς αμέσως κάνουμε σύλληψη του οδηγό, ο οποίος είναι υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος και ανοίγουμε δικογραφία, η οποία στέλνετε στον εισαγγελέα μαζί με τα πρώτα ευρήματα. Εμείς κάνουμε τη σύλληψη ανεξάρτητα αν φταίει ή δεν φταίει. Η κοπέλα παρέμεινε στο σημείο», είπε αρχικά ο κ. Μπαλάσκας.

Σχετικά με τη σύλληψη, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως η κράτηση της Κυβέλης Χατζηευστρατίου δεν έχει να κάνει με το αν το μοντέλο φταίει ή όχι, αφού αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται σε κάθε περίπτωση τροχαίου δυστυχήματος.
«Να ξεκαθαρίσουμε ότι η νεαρή 20χρονη κρατείται, δεν έχει συλληφθεί. Δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης, κρατείται. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να κρατηθεί για να ανοίξει η δικογραφία και να διαβαστεί στον εισαγγελέα. Η τροχαία έχει κάνει έρευνα, έχουνε μετρήσει με μεζούρα, έχουν φωτογραφίσει το σημείο για να ανοίξει μια πλήρης δικογραφία. Το αποτέλεσμα της αυτοψίας για το γενόμενο ατύχημα βγαίνει αμέσως, το αποτέλεσμα της υπαιτιότητας μπορεί να πάρει και ένα μήνα. Όλα καταδεικνύουν για θανατηφόρο τροχαίο από αμέλεια από την πλευρά του κοριτσιού», πρόσθεσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Ποια είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου
Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι μοντέλων του STAR, GNTM, την τέταρτη σεζόν όπου και αναδείχθηκε νικήτρια.
Το μοντέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss