Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πώς έγινε το δυστύχημα με θύμα τον 60χρονο

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Τροχαίας για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα 60χρονο, πατέρα τριών παιδιών, στη διασταύρωση των οδών Πιπίνου και Αριστοτέλους στο κέντρο της Αθήνας.
Το αυτοκίνητο της Κυβέλης Χατζηευστρατίου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το μηχανάκι του 60χρονου, με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να συρθεί για πολλά μέτρα στην άσφαλτο και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν στο Newsbomb.gr τι δείχνει η μέχρι στιγμής έρευνα: «Η οδηγός του αυτοκινήτου είχε μπροστά της φανάρι με παλλόμενο πορτοκαλί. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έπρεπε να σταματήσει και να παραχωρήσει προτεραιότητα. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας κινούνταν στον κάθετο δρόμο και είχε προτεραιότητα».
Ο 60χρονος, πατέρας τριών παιδιών, διατηρεί κατάστημα στην περιοχή και –σύμφωνα με πληροφορίες- εκείνη την ώρα επέστρεφε στο μαγαζί του. Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι φορούσε κανονικά κράνος, ωστόσο, η σύγκρουση με το αυτοκίνητο ήταν τόσο σφοδρή που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη δύναμη στο οδόστρωμα. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ωστόσο, δυστυχώς όλα είχαν κριθεί.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας την υπέβαλαν σε εξέταση αλκοτέστ, όπως προβλέπει υποχρεωτικά ο νόμος σε τροχαία δυστυχήματα με τραυματία ή νεκρό.

Διαβάστε επίσης:
Πατέρας Κυβέλης Χατζηευστρατίου για το τροχαίο: «Δεν το έχει πολύ καιρό το δίπλωμα»
Μπαλάσκας για Κυβέλη Χατζηευστρατίου: «Η 20χρονη κρατείται, δεν έχει συλληφθεί»
Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Συνελήφθη η νικήτρια του GNTM 4 – Παρέσυρε και σκότωσε 63χρονο


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss