La Liga: Ανέβηκε 5η η Σοσιεδάδ, εύκολη επικράτηση για Γρανάδα (Videos+Photos)

La Liga: Νίκη για τη Σοσιεδάδ με 2-1 κόντρα στη Θέλτα με τους Βάσκους να είναι μόνοι 5οι-Άνετα η Γρανάδα την Εϊμπάρ με 4-1.

Τρία γκολ, δύο πέναλτι και ανατροπή σκορ, ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν ένα… χορταστικό ματς ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Θέλτα. Οι Βάσκοι επικράτησαν 2-1 και ανέβηκαν μόνοι στην 5η θέση της Primera Division μετά την 32η αγωνιστική.

Ο Ούγκο Μάγιο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βίγκο στο 22ο λεπτό. Όμως η χαρά των Γαλιθιάνων δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Πορτού τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1.

Οι Βάσκοι θα μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή μόλις στο 29’, όταν κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Ίσακ δεν κατάφερε να σκοράρει χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία.

Τελικά η ανατροπή έγινε στο 39’ και μάλιστα με πέναλτι! Οι γηπεδούχοι κέρδισαν το δεύτερο και αυτή τη φορά ο Γιανουζάι ανέλαβε την εκτέλεση με τον Βέλγο να μην κάνει λάθος διαμορφώνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Έτσι η Σοσιεδάδ ανέβηκε στην 5η θέση με 50 βαθμούς, προσπερνώντας Μπέτις και Βιγιαρεάλ που έχουν 49 και «στραβοπάτησαν» σε αυτή την 32η αγωνιστική! Η Θέλτα έμεινε στους 38 και είναι 12η.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν τη σέντρα οι 22 ποδοσφαιριστές φόρεσαν μπλουζάκια με μήνυμα κατά της European Super League. Αυτά έγραφαν «Ούτε μεγάλοι, ούτε μικροί, θέλουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε»!

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΕΪΜΠΑΡ 4-1

Εύκολο έργο είχε στο «Κάρμενες» η Γρανάδα, κόντρα στην ουραγό Εϊμπάρ. Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε 4-1.

Ο Σολδάδο στο 21’ άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Πουέρτας στο 37’ να κάνει το 2-0. Ο Κίκε μείωσε στο 64’ σε 2-1, με τον Σολδάδο να «χτυπά» ξανά για το 3-1 στο 77’. Ο Κένεντι στο 81’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Η Γρανάδα έφτασε τους 42 βαθμούς και είναι 8η, ενώ η Εϊμπάρ με 23 είναι τελευταία και μόνο με θαύμα θα καταφέρει να αλλάξει την τύχη της.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss