La Liga: Η Σεβίλλη το «δίνει» στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Τον βαθμό της ισοπαλίας έσωσε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έμεινε στο 2-2 με την Σεβίλλη, με την Ατλέτικο να είναι η κερδισμένη της αγωνιστικής και να βλέπει την κούπα της La Liga να πλησιάζει στα χέρια της.

Μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ χάνει και το πρωτάθλημα στην Ισπανία, με «δράστη» έναν προπονητή που η «βασίλισσα» είχε εκδιώξει κακήν-κακώς. Η Σεβίλη του Χουλέν Λοπετέγκι πήρε ισοπαλία 2-2 από την περυσινή πρωταθλήτρια Ισπανίας στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» και κατέστησε την Ατλέτικο, που χθες είχε μείνει αλώβητη στο «Καμπ Νου», πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Ταυτόχρονα, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της Λίγκας οι Ανδαλουσιανοί έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για να θέσουν κι εκείνοι υποψηφιότητα για το πρωτάθλημα, αφού αν δεν δέχονταν την ισοφάριση στο 90΄+4 η διαφορά τους από τους «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε θα μειωνόταν στους 4 βαθμούς!

Ο Μπενζεμά έχασε πέναλτι στο 12΄ και ο Φερνάντο «τιμώρησε» τη Ρεάλ ανοίγοντας το σκορ στο 22ο λεπτό. Ο Ασένσιο ισοφάρισε στο 67΄, ο Ράκιτιτς σκόραρε από τα 11 βήματα για το 1-2 στο 78΄ αλλά την τελευταία λέξη είπε ο Κρόος, που έγραψε το 2-2 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss