La Liga: Ματσάρα και μοιρασιά στο Λεβάντε-Βαγιαδολίδ! (Video+Photos)

La Liga: Εξαιρετικό παιχνίδι στο Λεβάντε-Βαγιαδολίδ, ισόπαλες 2-2 οι δύο ομάδες με συναρπαστικό τελευταίο 20λεπτο!

Μετά από ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, Λεβάντε και Βαγιαδολίδ, αναδείχθηκαν ισόπαλες, 2-2, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 20ής αγωνιστικής της La Liga.

Ένα ματς που δεν έδειχνε πως θα προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις, εξελίχθηκε σε… θρίλερ! Στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια» η Λεβάντε φιλοξένησε την Ρεάλ Βαγιαδολίδ για την 20η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό, καθώς ήρθαν ισόπαλες 2-2.

Ο τρόπος που ήρθε αυτό το 2-2, όμως, ήταν γεμάτος σασπένς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 62ο λεπτό με τον Γκόμες να ανοίγει το σκορ. Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι που η αναμέτρηση πλησίαζε στο τελευταίο της τέταρτο. Κι άρχισε το σόου!

Η Βαγιαδολίδ έκανε την ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά! Στο 73’ ο Αλκαράθ ισοφάρισε σε 1-1, για να έρθει ο Πλάνο στο 78’ να ολοκληρώσει την ανατροπή διαμορφώνοντας το 1-2!

Αμέσως η Λεβάντε πήρε την πρωτοβουλία, θέλοντας να φτάσει στην ισοφάριση και να γλιτώσει την… ψυχρολουσία. Τελικά τα κατάφερε στο 83’, με τον Ρότζερ να είναι αυτός που έκανε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα ενός συναρπαστικού αγώνα.

Με την ισοπαλία αυτή, η Λεβάντε που έχει 19 ματς έφτασε τους 23 βαθμούς. Απ’ την άλλη η Ρεάλ Βαγιαδολίδ έφτασε τους 20 και είναι στο +3 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss