Λάκης Γαβαλάς: Αυτό τους έλειπε να μην έχω πρόταση για το “My Style Rocks”

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», όπου σχολίασε, μεταξύ άλλων, την κριτική επιτροπή του “GNTM”, τον επόμενο κύκλο του “My Style Rocks”, αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου.

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή κατάλαβα ότι καλά κάνει και γράφει 'άρρεν' η ταυτότητά μου» | in.gr

«Λένε ασυνάρτητα πράγματα»

Αρχικά, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Όταν μου είπαν να κάνω τον coach είπα “όχι”. Βλέπεις έναν Τασούλη, που είναι ένα υπέροχο παιδί με μία καριέρα, να κάθεται να τσακώνεται με τη Βίκυ και ο Καράβας να αναλώνεται για να μας πει τι; Λένε ασυνάρτητα πράγματα. Είναι σαν να καταπιέζονται για να γίνουν άλλοι».

«Δεν ξέρω αν μπορεί να είναι ικανό το παιδί για να το κάνει»

Ειδικότερα για την επιλογή του Χρήστου Μπίρμπα ως coach στο reality μόδας, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Ποιος είναι; Δεν τον ξέρω καν. Δεν ξέρω αν μπορεί να είναι ικανό το παιδί για να το κάνει. Περίμενε ότι μπορεί να έχει followers και γι’ αυτό τον βάλανε;», ενώ τόνισε ότι η Σοφία Χατζηπαντελή έχει γύρω τις «τσιράκια», όμως αυτό, κατά τον ίδιο, δεν είναι μόδα.

Ο Λάκης Γαβαλάς ως παρουσιαστής με δική του εκπομπή; | Youfly

«Εγώ νομίζω ότι ο Acyn θέλει πολύ τη Σπυροπούλου»

Είχε πρόταση φέτος για το “My Style Rocks” ο Λάκης Γαβαλάς; «Φυσικά και έχω. Αυτό τους έλειπε να μην έχω πρόταση» απάντησε ο ίδιος. Ενώ για την παρουσίαση του show δήλωσε: «Εγώ νομίζω ότι ο Acyn θέλει πολύ τη Σπυροπούλου. Γι’ αυτό και καθυστερεί η έναρξη».

Όσον αφορά την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε: «Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ που θα καλούν ανθρώπους των Γραμμάτων και της Τέχνης, ώστε να δικαιολογεί την υπόστασή της»

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss