Λαμία: Καρέ καρέ η επίθεση των Ρομά σε δημοτικούς αστυνομικούς

Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου της Δημοτικής Αστυνομίας και ενός ακόμα πολίτη.

Σοκαρισμένη είναι η πόλη της Λαμίας από τα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία της πόλης. Οι πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο την ώρα της επίθεσης δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα έβλεπαν.
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την βίαιη επίθεση των Ρομά στον δημοτικό αστυνομικό, στην πλατεία Πάρκου το βράδυ της Πέμπτης (3/11).

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, αρχικά ο ένας Ρομά διαπληκτίστηκε μαζί του, όταν του έκανε παρατήρηση, λέγοντας στον αστυνομικό «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο και σε λίγα λεπτά έφτασαν και άλλοι ρομά.
Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι «ενισχύσεις» που κατέφθασαν με το μαύρο ΙΧΕ προκειμένου να βοηθήσουν στον ξυλοδαρμό του δημοτικού αστυνομικού.

Από τη μανία τους δε γλίτωσε βέβαια και ο συνάδελφός του, ενώ κι ένας ακόμη περαστικός που τόλμησε να μπει στη μέση, τον χτύπησαν με κλωτσιά στο πρόσωπο και φαίνεται να πέφτει στο δρόμο, αναίσθητος.

Δείτε το βίντεο:

Ο ένας αστυνομικός είναι σχεδόν λιπόθυμος από το ξύλο πεσμένος μπροστά στο αυτοκίνητο, ενώ από πάνω είναι κάποιος και τον κλωτσάει. Εκείνη την ώρα πάει και ο δεύτερος υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας, ο ποιος δέχεται και αυτός επίθεση και απομακρύνεται τρέχοντας.
Την ίδια στιγμή ένας πολίτης, που έχει σακίδιο στην πλάτη, πλησιάζει τον Ρομά που κλωτσάει τον πεσμένο αστυνομικό και προσπαθεί να τον εμποδίσει. Εκείνος τον σπρώχνει και τότε έρχεται ένας άλλος Ρομά με μαύρο φούτερ και του ρίχνει μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο και τον ρίχνει αναίσθητο μέσα στο δρόμο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο τι ανέφερε ο πολίτης που πήγε να βοηθήσει τον αστυνομικό και έφαγε κλωτσιά στο πρόσωπο πέφτοντας αναίσθητος.

Διαβάστε επίσης:
Λαμία: Σοκαριστική επίθεση σε δημοτικό αστυνομικό από Ρομά
Παρέσυρε αστυνομικό προσπαθώντας να ξεφύγει με κλεμμένο αυτοκίνητο!
Λαμία: Επίθεση σκύλου κατά αστυνομικού σε έφοδο για ναρκωτικά


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss