Λαμία: Σκύλος επιτέθηκε σε 35χρονη – Τη δάγκωσε και την έστειλε στα επείγοντα του νοσοκομείου

Η άτυχη γυναίκα ξεκίνησε να πάει στη δουλειά της και κατέληξε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου…

Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας με τραυματισμένο χέρι, βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη 35χρονη Λαμιώτισσα που είχε ξεκινήσει το βράδυ της Κυριακής (25/9) για να πάει στη δουλειά της.
Ακριβώς έξω από το χώρο εργασίας της, λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης, δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από μεγαλόσωμο δεσποζόμενο σκύλο τον οποίο δεν μπόρεσε να ελέγξει το αφεντικό του, καθώς δεν έφερε λουρί!

Ο σκύλος άρπαξε από το δεξί χέρι την άτυχη γυναίκα, η οποία βρέθηκε στο έδαφος χτυπώντας σε όλο της το σώμα, ενώ έσπασε και το κινητό της τηλέφωνο.
Από τα όσα μπόρεσε να περιγράψει από το σοκ το οποίο υπέστη, ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν μπορούσε να τον απομακρύνει από πάνω της και έτρεξαν σε βοήθεια περαστικοί και ιδιαίτερα ένας οδηγός αυτοκινήτου που σταμάτησε και με ένα ξύλο κατάφερε να ανοίξει τα σαγόνια του ζώου!

Η γυναίκα καταγγέλλει επίσης ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου φρόντισε να εξαφανιστεί και περαστικοί ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ την βοήθησαν να φτάσει στη δουλειά της όπου και της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Από κει διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας. Διαπιστώθηκε τραυματισμός στο χέρι της και χτυπήματα από την πτώση στο υπόλοιπο σώμα της.
Το περιστατικό έχει καταγραφεί από την αστυνομία, καθώς λίγο μετά τις 11:00 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, συνέλαβαν τον 42χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου, για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς και πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.
Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Λαμίας.
Πηγή: lamiareport.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss