Λανσάρισμα του Disney+ στην Ελλάδα με ταινίες και σειρές των Disney, Pixar, Star Wars και Marvel

Ντεμπούτο κάνει από σήμερα στην Ελλάδα το Disney+, η video streaming υπηρεσία της Disney.

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, το Disney+ έρχεται στη χώρα μας και σε 41 ακόμη χώρες, ως μέρος της μεγαλύτερης επέκτασης της υπηρεσίας στην οποία έχει προχωρήσει ποτέ η Disney. Με  κόστος 8,99 € για μηνιαία συνδρομή, ή 89,90 € για ετήσια συνδρομή, οι Έλληνες συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε συνολικά 450 σειρές αλλά και  120 αποκλειστικές, πρωτότυπες σειρές και ταινίες των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic. Επιπλέον στην ενότητα Stars, οι συνδρομητές θα βρουν περιεχόμενο πιο γενικής ψυχαγωγίας.
Όπως βλέπουμε, η Disney παρέχει ελληνικούς υπότιτλους για τη συντριπτική πλειοψηφία του περιεχομένου που υπάρχει στο Plus ενώ αναμενόμενα το πολύ πλούσιο περιεχόμενο που προορίζεται για τις μικρές ηλικίες, είναι μεταγλωττισμένο σε μεγάλο του μέρος. Επιπλέον η Disney έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και στο μενού της υπηρεσίας αφού στις περισσότερες σειρές και ταινίες συναντάμε ελληνική περιγραφή.

Στις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες, ξεχωρίζει η πρωτότυπη σειρά Star Wars, «Obi-Wan Kenobi» ενώ σε ότι αφορά το σύμπαν της Marvel, είναι διαθέσιμες οι σειρές «Moon Knight», «Loki», «Ms. Marvel», «hawkeye» και «WandaVision». Ακόμη, οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» των Walt Disney Animation Studios αλλά και όλες τις ταινίες της Pixar όπως τα Toy Story, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss