Λάουρα Νάργες: «Είχα επηρεαστεί από τα μοντέλα, είχα στόχο να γίνω ανορεξική»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» ήταν η όμορφη Λάουρα Νάργες το πρωί της Πέμπτης (25/11). Η ίδια αφού ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στην παρουσιάστρια της εκπομπής, πήρε θέση στον καναπέ και μίλησε για τη συμμετοχή της στο «J2US», τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι, αλλά και τη μάχη που έδωσε παλαιότερα με τη βουλιμία.

«Για να μπορώ να βρω μία τέτοια ισορροπία στην προσωπική μου ζωή έπρεπε να κάνω πολλή δουλειά με έμενα»

Αρχικά, η Λάουρα Νάργες είπε: «Του ρίχνω 4 χρόνια. Για να μπορώ να βρω μία τέτοια ισορροπία στην προσωπική μου ζωή έπρεπε να κάνω πολλή δουλειά με έμενα. Κάνω 5,5 χρόνια ψυχοθεραπεία. Το background μας είναι ίδιο, ότι ήρθαμε και οι δύο από άλλη χώρα, ότι δυσκολευτήκαμε να εγκλιματιστούμε».

Χρήστος Σαντικάι και Λάουρα Νάργες
© Instagram

Μίλησε και για το μπούλινγκ που δέχθηκε όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε όταν πρωτοήρθε από τη Γερμανία στην Ελλάδα, τονίζοντας πως δεν ξέρει αν θα το ξανά έκανε, γιατί πέρασε ζόρικα, όπως είπε.

«Για εμένα πιο σημαντικό είναι να πηγαίνω ήσυχα το βράδυ για ύπνο»

Παράλληλα, η Λάουρα Νάργες παραδέχτηκε ότι πολλές φορές όπέπεσε θύμα μπούλινγκ. Ειδικότερα, είπε: «Καταλαβαίνω το τίμημα που πρέπει να πληρώσεις για να τα καταφέρεις στην τηλεόραση, αλλά για εμένα πιο σημαντικό είναι να πηγαίνω ήσυχα το βράδυ για ύπνο».

«Ήμουν βουλιμική στην εφηβεία μου»

Η Λάουρα Νάργες αναφέρθηκε επίσης και στις διατροφικές διαταραχές που είχε σε μικρότερη ηλικία. Συγκεκριμένα, σημείωσε: «Ήμουν βουλιμική στην εφηβεία μου. Είχα επηρεαστεί από τα μοντέλα πάρα πολύ άσχημα, είχα στόχο να γίνω ανορεξική. Δεν έχω καταλάβει αν έχω ξεφύγει εντελώς».

«Ένιωσα ότι ήθελα να ανοίξω τα φτερά μου διαφορετικά»

Για το τέλος της συνεργασίας της με το «The Voice» εξήγησε: «Ήταν να συνεχίσουμε κανονικά, αλλά λίγες μέρες πριν από το γύρισμα είδα κάποια πράγματα που με έκαναν να δω ότι πρέπει να προχωρήσω διαφορετικά. Ένιωσα ότι ήθελα να ανοίξω τα φτερά μου διαφορετικά. Τρεις μήνες συζητούσαμε με τον Νίκο Κοκλώνη για το “J2US”».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.