Λάουρα Νάργες: Όλη η αλήθεια πίσω από την αποχώρηση της από το «The Voice»

Την Λάουρα Νάργες συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Παρασκευής (5.11).

Η όμορφη παρουσιάστρια εστίασε, μεταξύ άλλων, στον ντόρο που έγινε το τελευταίο διάστημα γύρω από την αποχώρηση της από τα backstage του «The Voice», την στιγμή που όλοι αναμέναμε να την δούμε και σε αυτό τον κύκλο.

«Ήταν μια απόφαση με την οποία να πω την αλήθεια αισθάνομαι πολύ καλά»

Συγκεκριμένα, η Λάουρα Νάργες σημείωσε χαρακτηριστικά: «Στα επαγγελματικά μου γίνεται ένα σοβαρό βήμα μετά από τόσα χρόνια. Ήταν μια απόφαση με την οποία να πω την αλήθεια αισθάνομαι πολύ καλά. Αυτό που είδα, κατάλαβα και ένιωσα είναι ότι τελικά βλέπουμε και θέλουμε διαφορετικά πράγματα».

«Νιώθω 100% πως τελικά έχει κάνει τον κύκλο του το “The Voice”»

Και εξήγησε: «100% νιώθω τελικά πως έχει κάνει το “The Voice” τον κύκλο του. Ενδεχομένως να μην έχω καταλήξει αν έπρεπε να είχε κλείσει ο κύκλος του “The Voice” και δυο χρόνια πριν όταν μου συνέβη αυτό που μου συνέβη, με τον τρόπο που μου συνέβη το οποίο ήταν κάτι απότομο και έντονο. Ίσως να έπρεπε να έχει κλείσει από τότε».

«Δεν αποχώρησα για να μπω κάπου αλλού, το ρίσκαρα»

Η Λάουρα Νάργες συνέχισε λέγοντας: «Ζήτησα περισσότερα χρήματα φέτος, ναι και ένας λόγος που αποχώρησα ήταν το οικονομικό κομμάτι. Δεν συγκρίνεται το backstage του “The Voice” με οποιοήποτε άλλο backstage που γνωρίζουμε. Είναι ένας υποστηρικτικός ρόλος, πάρα πολύ συγκεκριμένος και πάρα πολύ περιορισμένος. Δεν αποχώρησα όμως για να μπω κάπου αλλού, το ρίσκαρα».

«Νομίζω πως σε αυτό έχει να κάνει και η ηλικία και η εμπειρία που έχουμε»

«Μέσα σε κοινή παρέα γνωριστήκαμε με τον Χρήστο Σαντικάι πάρα πολύ καλά σε φιλικό πλαίσιο. Κάποια στιγμή άρχισα να νιώθω κάτι. Αναγνωρίζουμε ότι και οι δύο έχουμε κάτι πάρα πολύ ξεχωριστό το οποίο για πρώτη φορά συμβαίνει στη ζωή μας. Νομίζω πως σε αυτό έχει να κάνει και η ηλικία και η εμπειρία που έχουμε. Είμαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο πια κανονικότατα» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η παρουσιάστρια στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss