Λάουρα Νάργες: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφο της – «Τι έχουν δει τα ματάκια του από την βδέλλα»

Λάουρα Νάργες: H φωτογραφία από τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η αφιέρωση στον Χρήστο Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και περιμένουν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το γιο τους ο οποίος θα έρθει για να επισφραγίσει τον έρωτά τους με τον πιο γλυκό και όμορφο τρόπο.
Η Λάουρα Νάργες που όπως έχει αποκαλύψει πέρασε δύσκολα στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, τώρα απολαμβάνει το ταξίδι προς τη μητρότητα με τον Χρήστο Σαντικάι να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της για να τη στηρίζει και να την προσέχει.

Θέλοντας λοιπόν να του πει ένα «ευχαριστώ» για όσα κάνει για εκείνη όλους αυτούς τους μήνες, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε που διανύει τον 7ο μήνα κύησης, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και έγραψε:
«Ένα big shout out εδώ σε αυτό το απίστευτο πλάσμα: Ο προσωπικός μου γερανός, μασέρ, μάγειρας, εμψυχωτής, κουβαλητής χαρτομάντιλων για τα ατελείωτα (και μερικές φορές ανεξήγητα) δάκρυα, κουβαλητής γενικά, σάκος του μποξ, ακροατής, σύμβουλος και πολλά πολλά άλλα ακόμα.

Πάνω απ όλα ο άντρας της ζωής μου που περνάει εξίσου δύσκολα με αυτήν την εγκυμοσύνη από την δική του θέση φυσικά. Τι έχουν δει τα ματάκια του και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια του από την βδέλλα ( εγώ είμαι αυτή δεν ξέρω γιατί μεταμορφώθηκα σε αυτό το «μικρό τέρας») αλλά είναι εδώ!

Και το επισημάνει και το αποδεικνύει κάθε μέρα και με λόγια αλλά και με πράξεις! Δουλεύει, μαθαίνει, εξελίσσεται, τρέχει, φροντίζει, συντονίζει, προσπαθεί, κάνει υπομονή ΜΕΓΑΛΗ, ονειρεύεται και ετοιμάζεται με όλες τις έννοιες να αγκαλιάσει επιτέλους τον γιο μας! Την ίδια αγωνία έχει νομίζω και για τις ορμόνες τις γυναίκας του που ελπίζει να εξαφανιστούν λίαν συντόμως. Good job, daddy, I already am so freakin proud of you».

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss