Laptop με 9.000€;

H ACER βάλθηκε να μας τρελάνει.Το Predator 21X. Ξέρουμε ότι τα gaming laptop είναι μεγάλα, βαριά και απαγορευτικά ακριβά.


Και απ’ ότι βλέπουμε αυτό δεν έχει αλλάξει. Τουλάχιστον για την ACER όπου τον Φεβρουάριο θα διαθέσει στην αγορά το PREDATOR 21X με κόστος κοντά στα 9.000€

Θα είναι το μεγαλύτερο της σειράς PREDATOR με την μοναδική οθόνη στον κόσμο των laptop. Μια 21 ιντσών κυρτή IPS (2560 x 1080) με τεχνολογία NVIDIA® G-Sync™, για μια καθηλωτική εμπειρία gaming.

Με 7ης γενιάς Intel® Core™ i7-7820HK επεξεργαστή, με διπλή κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® GTX 1080 σε SLI, 64GB DDR4-2400 RAM και μέχρι τέσσερις 512GB SSD, το gaming πάει σε άλλη κατηγορία.


Με ενσωμάτωση της τεχνολογίας TOBii eye-tracking για μια νέα μέθοδο διαχείρισης που είναι πιο φυσική. Με την παρακολούθηση των ματιών του παίκτη, το παιχνίδι παίρνει άλλη τροπή. Καταλαβαίνει τον εντοπισμό των εχθρών ή το πώς σημαδεύεις τον στόχο απλά κοιτάζοντας τον στόχο στην οθόνη. Έτσι ξεχνάς και την χρήση των WASD.
Επίσης ο ήχος είναι σε άλλα επίπεδα με SoundPound 4.2 (4 ηχεία και 2 υπογούφερ) τριών δρόμων και Dolby® Audio για πραγματική ακουστική απόλαυση.


Και βέβαια μεγάλη βαρύτητα έχουν δώσει και στο σύστημα ψύξης, με πέντε ανεμιστήρες εκ των οποίων οι τρεις είναι μεταλλικοί και εξαιρετικά λεπτοί για την καλύτερη απόδοση κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.


Πάνω από το πληκτρολόγιο υπάρχει ένα τριγωνικό παράθυρο που χρησιμοποιείται για να αναδείξουν έναν από τους τρεις ανεμιστήρες ψύξης, δίνοντας έτσι μια οπτική ικανοποίηση στον χρήστη.


Το πληκτρολόγιο είναι μηχανικό με Cherry® MX πλήκτρα, με οπίσθιο φωτισμό RGB. Και το αριθμητικό πληκτρολόγιο διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό που επιτρέπει να γυρίσει και να μετατραπεί σε ένα Touchpad.

Και όλα αυτά μαζί μάλλον το κάνουν λιγότερο φορητό αφού το βάρος του αγγίζει τα 8 κιλά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss