l’artigiano: Προσέφερε το πιο απολαυστικό έπαθλο στo Survivor!

Η lartigiano ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο προσφέροντας ως έπαθλο πίτσες της στους παίκτες του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, SURVIVOR, στο επεισόδιο της  Κυριακής 24 Ιανουαρίου!

Οι χειροποίητες και λαχταριστές πίτσες lartigiano Sweet Chilli Philly εξέπληξαν ευχάριστα τους νικητές που είχαν την ευκαιρία, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους στα αγωνίσματα, να απολαύσουν αυθεντικό φαγητό με την υπογραφή της lartigiano. Η γεύση της πίτσας ενθουσίασε τη μπλε ομάδα, καθώς συνδυάζει την εκρηκτική sweet chilli sauce με το κρεμώδες τυρί και τα λαχταριστά φιλετάκια φρέσκου κοτόπουλου, μαζί με ένα μείγμα αυθεντικών τυριών, μοτσαρέλα και γκούντα και ολόφρεσκα μανιτάρια πάνω στη φρέσκια ζύμη l’artigiano, που ζυμώνεται καθημερινά και ωριμάζει για 24 ώρες!

Οι πιο αυθεντικές ιταλικές γεύσεις επέστρεψαν για μια ακόμα φορά στον Άγιο Δομίνικο δικαιώνοντας τον αγώνα της μπλε ομάδας!

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της l’artigiano και βγείτε χορτασμένοι!

Λίγα λόγια για τη lartigiano:

Η lartigiano, το αγαπημένο brand ιταλικού φαγητού, ιδρύθηκε το 1993 και συνδυάζει τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου, διατηρώντας ωστόσο τις τιμές σε προσιτό επίπεδο για τους καταναλωτές. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ η εταιρεία δίνει σταθερά ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή δημιουργία νέων γευστικών προτάσεων και μοναδικών συνδυασμών σε πιάτα που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί συνολικά 21 καταστήματα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δύο Τυχεροί θα κερδίσουν 5 μέτρα ταινία LED με την τοποθέτηση της!

Δύο Τυχεροί θα κερδίσουν 5 μέτρα RGB ταινία LED μαζί με την τοποθέτηση της!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss