Le chocolat: Το μανικιούρ του φθινοπώρου είναι σοκολατί και αυτά τα 10 nail art θα σε πείσουν

Τα σοκολατί νύχια είναι λαχταριστά, εντυπωσιακά και πανέμορφα όπως ακριβώς μια σοκολάτα.

Η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά τις τελευταίες μέρες, το φθινόπωρο – στην πραγματική του εκδοχή- είναι πιο κοντά από ποτέ και μαζί του έρχονται οι πιο κομψές τάσεις στα μανικιούρ. Γιατί από τη μετάβαση από τη μία εποχή στην άλλη ξέρεις καλά ότι δημιουργούνται και προκύπτουν νέες τάσεις.
Αυτήν τη σεζόν, λοιπόν, στα top trends της λίστας βρίσκονται τα σοκολατί μανικιούρ. Ναι, τα μανικιούρ που ως βασικό χρώμα έχουν αυτό της σοκολάτας και αμέσως γίνονται λαχταριστά, εντυπωσιακά και πολύ, πολύ όμορφα. Πριν όμως δούμε τα πιο wow chocolate brown nails, πάμε να μάθουμε λίγα πράγματα για την ιστορία της σοκολάτας;

Αν λατρεύεις τη σοκολάτα γάλακτος κάνε chocolate brown nails σαν τη Δανάη Μπάρκα
Η ιστορία της σοκολάτας που τόσο αγαπάς
Η πρώτη άφιξη της σοκολάτας στην Ευρώπη έγινε επί ισπανικού εδάφους. Ο Χριστόφορος Κολόμβος ανακάλυψε τους κόκκους κακάο σε ταξίδι του στην Αμερική και τους έφερε στην Ισπανία το 1502. Παρ’ όλα αυτά, δεν τους έδωσε την πρέπουσα σημασία. Τους επανέφερε στο προσκήνιο ο Hernando Cortez, 20 χρόνια αργότερα, όμως.

Το 1585 φτάνει στη Σεβίλλη το πρώτο επίσημο φορτίο κακάο. Γάλλοι, Άγγλοι και Ολλανδοί δεν αφήνουν, ωστόσο, το μονοπώλιο στους Ισπανούς, αλλά αποκτούν σύντομα τις δικές τους φυτείες καλλιεργώντας κακάο και ζαχαροκάλαμο στις αποικίες τους στην Καραϊβική και στις περιοχές του Ισημερινού.

Η δημιουργία της πρώτης μοντέρνας πλάκας αποδίδεται στον Joseph Fry. Το 1868, η Cadbury προωθούσε ήδη κουτάκια με σοκολατάκια στην Αγγλία, ενώ το 1887 δύο Ελβετοί, ο σοκολατοπαραγωγός Daniel Peter και ο χημικός Henri Nestle θα μείνουν στην ιστορία ως το δίδυμο που γέννησε τη σοκολάτα γάλακτος! Ο Nestle ήταν μάλιστα εκείνος που πρώτος από όλους μετέτρεψε το υγρό γάλα σε στέρεη σκό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss