Λειτουργία Quiet φέρνει το Facebook για σίγαση των ειδοποιήσεων

Με το Quiet Mode θα έχεις πραγματικά την ησυχία σου, για όσες ώρες και όποτε θέλεις.

Καλά τα νέα για όσους δεν θέλουν με το παραμικρό να ξεκλειδώνουν το τηλέφωνο και να αναρωτιούνται γιατί άκουσαν ήχο ειδοποίησης από την εφαρμογή του Facebook. Ο γίγαντας των social media ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει λειτουργία Quiet που θα σου επιτρέπει να διακόψεις τις ειδοποιήσεις για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέσα στην ημέρα. Ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη διάρκεια της νύχτας, του μεσημεριανού ύπνου ή όταν θέλεις να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά στο σπίτι.

Το Quiet mode είναι ουσιαστικά μέρος της στρατηγικής του Facebook αναφορικά με των επώδυνη κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως και έρχεται με μερικά επιπλέον εργαλεία όπως συμβουλές και άρθρα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Το Facebook αναφέρει:

Καθώς όλοι μας προσαρμοζόμαστε σε νέες ρουτίνες και παραμένουμε στο σπίτι, η θέσπιση ορίων στις ώρες που βρισκόμαστε online ίσως βοηθήσει την κατάσταση.

Η λειτουργία Quiet μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά βούληση από τον ίδιο το χρήστη ή να ενεργοποιείται αυτόματα βάση προγράμματος. Όχι μόνο θα απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις αλλά θα εμφανίζει σχετική ειδοποίηση όταν ο χρήστης προσπαθήσει να ανοίξει το Facebook.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το πώς ακριβώς θα λειτουργεί το Quiet mode αλλά φαίνεται πως θα είναι μέρος του αναβαθμισμένου dashboard Your Time. Εκεί θα μπορείς να βλέπεις μεταξύ των άλλων και στατιστικά για το πώς χρησιμοποιείς το Facebook. Θα μπορείς να παρακολουθείς τη συνολική σου δραστηριότητα αλλά και να διαχειρίζεσαι άμεσα όλες τις προτιμήσεις σου αναφορικά με τις δημοσιεύσεις σου.

Η λειτουργία Quiet ήδη βρίσκεται σε φάση λανσαρίσματος για την iOS έκδοση του Facebook ενώ η αντίστοιχη για το Android θα έρθει κάποια στιγμή τον Μάιο.

Tech Radar

Πηγ

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss