Λέων 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΛΕΩΝ ♌ 
Όσον αφορά στον παράγοντα τύχη, δύο είναι για σένα τα καλά νέα της χρονιάς, το πρώτο η άφιξη του Δία στον Ταύρο και το 10ο ηλιακό οίκο σου (17/5), που παραπέμπει σε ευκολίες ή/και σε μια θεαματική πρόοδο και το δεύτερο η αναχώρηση του Κρόνου από τον Υδροχόο (7/3), που 2,5 χρόνια τώρα σου βάζει δύσκολα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου… τουλάχιστον! Ωστόσο, αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μην παίρνεις ακόμα πολύ… θάρρος αφού θα τις υποστείς τις πιέσεις και τις αναγκαιότητες που φέρνει, μέχρι τα γενέθλια σου τον ερχόμενο Αύγουστο. Μετά… classdismissed!
Ο Κρόνος βέβαια πάντα συνδέεται και με ορθολογικές αποφάσεις, που είναι προϊόν των πιέσεων, ενώ οδηγεί και στην επίλυση προβλημάτων, δεν είναι, δηλαδή, μόνον τα αρνητικά που τον χαρακτηρίζουν και τελικά αν μια υπόθεση λειτουργεί σε βάρος σου γιατί να μην την «κόψεις»; Αν κάποιος/α κριθεί ακατάλληλος/η για σένα γιατί να τον/την κρατήσεις; Θέτοντας όρια, δίνεις και το στίγμα στην απέναντι πλευρά ότι «μέχρι εδώ παιδιά», προλαβαίνοντας τα χειρότερα.
Από την άλλη πλευρά το ότι ο Κρόνος θα βρίσκεται στους Ιχθύς και το 2ο ηλιακό οίκο σου δεν… ηχεί καλά για τα οικονομικά σου, σε πρώτη φάση ωστόσο μάλλον περιγράφει την εκπλήρωση υποχρεώσεων και την όποια «στενότητα» προκύπτει από αυτό, ενώ σε κάθε περίπτωση θα σου δώσει την αιτία για να «συμμαζευτείς» λιγάκι.

Εξ άλλου, λόγο στα οικονομικά σου έχει κι ο Δίας λόγω ζωδίου, αφού είναι γνωστή η σχέση του Ταύρου με τις κτήσεις και παρότι ο «Χοντρός» θα έχει και τις κακές του στιγμές στο ζώδιο, αν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss