Λεωνίδας Κακούρης: Η αποκάλυψη του ηθοποιού για το φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος ο Λεωνίδας Κακούρης για να συναντήσει τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha. Μέσα σε όλα, φυσικά, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο πολυαναμενόμενο επερχόμενο φινάλε της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» και το τέλος του Δούκα Σεβαστού.

«Θα κλάψετε πολύ στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες»

Ειδικότερα, ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε: «Θα κλάψετε πολύ στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ναι και έχει ξεκινήσει να διαφαίνεται αυτό εδώ και κάποιες εβδομάδες που ήρθαν τα σενάρια και διέρρευσαν στους τεχνικούς μας. Και είναι συγκινητικό όταν έρχονται οι τεχνικοί, που έχεις ζήσει μαζί τους πολύ δύσκολες στιγμές πίεσης και άγχους».

«Περίμενα και εγώ με μεγάλη αγωνία πως θα τελειώσει αυτός ο ήρωας»

Και συνέχισε λέγοντας ο γνωστός ηθοποιός: «Περίμενα και εγώ με μεγάλη αγωνία πως θα τελειώσει αυτός ο ήρωας, ο Δούκας Σεβαστός και πραγματικά του έδωσαν μια ευκαιρία οι σεναριογράφοι να φτάσει σε ένα σημείο που να μπορεί να πει κανείς ότι τελικά αυτός ο άνθρωπος δεν άφησε πίσω του μόνο πόνο».

«Στο φινάλε της σειράς δεν θα γίνουν σκοτωμοί για να… σκοτωθεί κόσμος»

«Στο φινάλε της σειράς δεν θα γίνουν σκοτωμοί για να… σκοτωθεί κόσμος. Άλλωστε δεν βασίστηκε ποτέ σε τέτοια κλισέ η σειρά. Μάλιστα οι Άγριες Μέλισσες δοκιμάστηκαν πάρα πολύ αυτά τα τρία χρόνια με την έννοια ότι ξεκίνησαν τον πρώτο χρόνο για να κλείσουν τον κύκλο τους, η επιτυχία ήταν πάρα πολύ μεγάλη οπότε συνεχίστηκαν τον δεύτερο χρόνο που έκαναν εξίσου πολύ μεγάλη – ίσως και μεγαλύτερη – επιτυχία και από κει και πέρα, εφόσον η διάθεση όλων ήταν να συνεχιστεί αυτή η ιστορία, το πρώτο που έγινε να ρωτήσουν οι υπεύθυνοι τους δημιουργούς. Στο αν οι ήρωες έτσι όπως είναι σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, το μυαλό τους μάς έχει δώσει τόσο υπέροχες ατάκες» πρόσθεσε, επίσης, ο Λεωνίδας Κακούρης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή: 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss