Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τρολάρει επικά τα μέτρα

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός από εκπληκτικός μάγειρας είναι και ειδικός στο τρολάρισμα, και περιέλαβε τα μέτρα που ισχύουν στη Μύκονο.

Διαθέτει χιούμορ, αυτοσαρκάζεται, αυτοτρολάρεται και τρολάρει τους πάντες και τα πάντα.

Και φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο το άνοιγμα της Μυκόνου. Στη Μύκονο το περασμένο Σάββατο επιβλήθηκαν έκτακτα περιοριστικά μέτρα, ένα μίνι lockdown, λόγω της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Το τρολάρισμα

Οπως όλα δείχνουν και όπως προανήγγειλε χθες και ο Νίκος Χαρδαλιάς, τις επόμενες ημέρες το μίνι lockdown θα αρθεί, καθώς τα έκτακτα μέτρα ανέκοψαν την εκθετική αύξηση των κρουσμάτων.

Την γρήγορη αυτή ανάκαμψη της Μυκόνου σχολίασε με το δικό του τρόπο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Επαναξιολογείται η κατάσταση στη Μύκονο

Τα επόμενα 24ωρα θα επαναξιολογηθεί η επιδημιολογική κατάσταση στη Μύκονο και θα αποφασιστεί εάν θα αρθούν τα μέτρα του μίνι lockdown, σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Οπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, τα δεδομένα στη Μύκονο δείχνουν επιδημιολογική επιβάρυνση και μικρή τάση μείωσης.

Στο νησί δεν υπάρχουν νέες συρροές και τα κρούσματα συνδέονται με υπάρχουσες μολύνσεις. Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, τα πρόσθετα μέτρα δείχνουν ότι μερικώς κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία του κορωνοϊού.

Ο κ. Χαρδαλιάς, στη συνέχεια, ανακοίνωσε ότι τα μέτρα στη Μύκονο ισχύουν μέχρι τη Δευτέρα και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί εάν θα παραταθούν ή όχι.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/enimerosi-koronoio-hardalia-papaeyaggeloy-22-7

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss