Λευτέρης Πετρούνιας: Η συγκινητική στιγμή που οι κόρες του τον βλέπουν στην τηλεόραση

Η απίθανη αντίδραση από τις κόρες του Λευτέρη Πετρούνια όταν τον είδαν στην τηλεόραση

Στο Μόναχο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Λευτέρης Πετρούνιας για να διεκδικήσει ακόμα ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης το απόγευμα της Πέμπτης αγωνίστηκε στα προκριματικά και πήρε με την καλύτερη βαθμολογία από τους συμμετέχοντες την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό των κρίκων, που θα γίνει την Κυριακή 21 Αυγούστου, στοχεύοντας στο 6ο χρυσό σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η οικογένεια του στην Ελλάδα, παρακολούθησε με μεγάλη αγωνία την προσπάθεια του αθλητή στους κρίκους από την τηλεόραση. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει το πιο φανατικό κοινό, τις κόρες του, Σοφία και Λένια, οι οποίες παρακολούθησαν τον μπαμπά τους μέσα από την τηλεόραση. Η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση βιντεοσκοπούσε τις αντιδράσεις τους όπου τον χαιρετούσαν ενώ παράλληλα φώναζαν «μπαμπά» και το δημοσίευσε σε Instastory.

Πετρούνιας: Πρόκριση με επίδειξη δύναμης στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Υπενθυμίζεται ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας πέρασε ως πρώτος και στον αγώνα των μεταλλίων θα διεκδικήσει το έκτο χρυσό στη διοργάνωση.
Ο τελικός των κρίκων είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (21/8) στις 16:00.

Όσον αφορά στον προκριματικό, ο Πετρούνιας έκανε το καθήκον του και χωρίς να χρειαστεί να «φορτσάρει» βαθμολογήθηκε με 15.100, καταλαμβάνοντας με ευκολία την πρωτιά.

Τη δεύτερη καλύτερη εμφάνιση του προκριματικού έκανε ο Τούρκος, Αντέμ Ασίλ, που πέρασε με 14,933β.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss