LFW SS23: Τα hair & make-up looks που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Μπορεί αυτή τη στιγμή μετά την απώλεια της Βασίλισσας Ελισάβετ Β, το Λονδίνο να έχει βυθιστεί σε βαθύ πένθος, αλλά η Εβδομάδα Μόδας που πραγματοποιήθηκε σε κάθε περίπτωση μοίρασε λάμψη και φως. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, εμείς, όπως θα κάναμε συνήθως, στρέψαμε τη προσοχή μας τόσο στις stylish δημιουργίες, αλλά και στα beauty trends που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν για να απογειώσουν όλα μας τα looks.
Είσαι έτοιμη να λάβεις μια γεύση από τα hair & make-up looks που ξεχωρίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου; Κράτα σημειώσεις…
Copper hair & πράσινες βλεφαρίδες

@imaxtree

Το λέμε εδώ και πολλούς μήνες: το χάλκινο είναι το πιο hot χρώμα μαλλιών για το 2022. Μάλιστα, η beauty πινελιά-πράσινες βλεφαρίδες- που είδαμε στο show της Simone Rocha ήταν η ιδανική πινελιά για να απογειωθεί μια super stylish copper απόχρωση.
«Ναι» στις αφέλειες!

Για ακόμα μια σεζόν οι αφέλειες είχαν τη τιμητική τους και τα hairlooks που είδαμε στο catwalk του Christopher Kane μας έδωσαν το inspo που χρειαζόμασταν για να σκεφτούμε σοβαρά αυτή την αλλαγή στο hair-look μας.
Dark Lipstick

@imaxtree

To σκούρα κραγιόν φέτος είναι εδώ για να αναδείξουμε τη πιο grungy εκδοχή του εαυτού μας.
Glitter Face

@imaxtee

Η λάμψη και το glitter έχoυν θέση στα beauty looks μας και στο show του fashion brand, Susan Fang τα πρόσωπα των μοντέλων κυριολεκτικά έλαμπαν, δίνοντας μια νέα διάσταση στη κλασική κομψότητα.
Slicked-Back Bixie hair

@imaxtree

Το bixie κούρεμα( συνδυασμός bob και pixie) κυριάρχησε στο TikTok, οπότε φυσικά περιμέναμε να το δούμε στον fashion Month. Το συγκεκριμένο haircut ταιριάζει πολύ με το μινιμαλιστικό στυλ της δεκαετίας του ’90 που είδαμε στην πασαρέλα του brand Eftychia και ειδικά η Slicked-Back μας έδωσε το inspo που χρειαζόμασταν και για τα δικά μας looks.
Purple Eyeliner

@imaxtree

Μια μοβ πινελιά στην εσωτερική γραμμή των ματιών των μοντέλων στο show του,16Arlington , όρισε μια νέα παιχνιδιάρικη τάση στο μακιγιάζ που σίγουρα θα υποκύψουμε με κλειστά τα μάτια.
Metallic Orange Cat-Eye

Τα τολμηρά cat-eyes θα είναι παντού αυτό το φθινόπωρο και μια από τις αγαπημένες μας εκδοχές τους είναι αυτή που είδαμε στο show του Halpern.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss