Η LG το γυρίζει σε Nano Cell.

Η ονομασία των LCD τηλεοράσεων, όχι OLED, της LG για το 2017 θα είναι Nano Cell. Η ονομασία προέρχεται από την «nanocell» τεχνολογία αφού χρησιμοποιεί για την παραγωγή του χρώματος μικροσωματίδια της τάξης περίπου του ενός nanometer (nm).

 

Για παράδειγμα στις συμβατικές τηλεοράσεις LCD TV το κόκκινο μήκος κύματος είχε ελαφρές αναμίξεις διαφορετικών χρωμάτων όπως κίτρινο ή πορτοκαλί.

Η τεχνολογία απορροφά όλα τα μήκη κύματος του κίτρινου και του πορτοκαλί, αφήνοντας το κόκκινο εντελώς κόκκινο.

Η τεχνολογία nanometer έχει να κάνει με το Quantum Dot, παρέχοντας μεγάλη γωνία θέασης χωρίς να μεταβάλλονται τα χρώματα ακόμη και όταν βλέπουμε την τηλεόραση κατά 60° από το πλάι, ενώ υπάρχει και μείωση των αντανακλάσεων, το τελευταίο επειδή τα nanocells απορροφούν το φως που έρχεται από έξω. Εννοείται ότι οι nanocell τηλεοράσεις της LG είναι HDR (High Dynamic Range) ακολουθώντας τα στάνταρτ Dolby Vision, HDR 10 και HLG (Hybrid Log-Gamma), ενώ ο ήχος τους είναι σχεδιασμένος από την Harman/kardon.

Έχουν λειτουργικό σύστημα Web OS 3.5, λειτουργία ‘My Button’, ‘Magic Link’ και “Magic Zoom Recording” στο τηλεχειριστήριο.

Τα μοντέλα της κορυφαίας σειράς θα είναι SJ950 που θα βει σε 86 και 65 ίντσες, τα SJ850 στις 75, 65, 60 και 55 ίντσες και τα SJ800 στις 65, 60 και 55 ίντσες. Οι τηλεοράσεις αυτές θα είναι επίπεδες, όχι κυρτές και χωρίς 3D.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss