Lip Balm: Τα lipstick που θα αντικαταστήσουν το κραγιόν

Απαλά, ενυδατωμένα, με διακριτικό χρώμα και ανεπιτήδευτη λάμψη είναι τα χαρακτηριστικά των χειλιών που μπορεί να πετύχει κάποια με τα lip balm.Τα powder lipsticks είναι μία κατηγορία κραγιόν που γνωρίζουν τεράστια δημοφιλία. Μάλιστα η διάσημη makeup artist, Violette έχει κυκλοφορήσει τη δική της σειρά καλλυντικών, με τα matte, powder lipstick να είναι το προϊόν που πρωταγωνιστεί.

Lip Balm

Πως θα πετύχετε απαλά χείλη

H φυσικότητα ήρθε για να μείνει και απ’ ό,τι φαίνεται θα πρωταγωνιστεί πολλές σεζόν ακόμη και στο μακιγιάζ. Γι’ αυτό, θέλουμε και τα χείλη μας να είναι βαμμένα όσο πιο απαλά γίνεται. Στόχος είναι η ενυδάτωση, η απαλή υφή και όχι τόσο η απόχρωση.

Είναι λοιπόν καιρός να ξεφύγουμε λίγο από τα κραγιόν και να τα κρατήσουμε για πιο ειδικές περιστάσεις στην άκρη και να επιστρατεύσουμε τα lip balms για την καθημερινότητά μας.

Ποιος ο ρόλος των lip balms

Ο ρόλος των lip balms είναι να ενυδατώσουν, να διατηρήσουν απαλά και λαμπερά τα χείλη. Αν το lip balm έχει χρώμα, είναι τόσο διακριτικό που δεν ξεφεύγει κατά πολύ από το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Εκτός από την απαλή και ενυδατωμένη υφή των χειλιών μου, πραγματικά εντυπωσιάστηκα με την ροδαλή τους απόχρωση. Μία απόχρωση που έδεσε απόλυτα με το fresh and healthy look που δημιούργησε η ίδια και ταίριαξε απόλυτα στο ζεστό καιρό της πόλης.

Τα χρωματιστά lip balms τονίζουν την απόχρωσή τους των χειλιών μας. Κάντε layering και περάστε τα αρκετά φορές από τα χείλη μας, μέχρι να δώσετε την ένταση που θέλουμε.

Δείτε ποια είναι τα ιδανικά lip balms στο Bovary.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss