Λιβάι Γκαρσία: «Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα, θέλω να δίνω το 120%»

Ο Λιβάι Γκαρσία αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει στην ΑΕΚ και στην εθνική του Τρίνινταντ και Τομπάγκο.

Στις προσδοκίες που υπάρχουν γι’ αυτόν τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην εθνική του Τρίνινταντ και Τομπάγκο αναφέρθηκε ο Λιβάι Γκαρσία. Με δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας, ο 25χρονος άσος μίλησε για τον ρόλο που έχει στην Ένωση, αλλά και στην εθνική του, όπως και στη διάθεσή του να προσφέρει και να διακριθεί.

«Στην ΑΕΚ και στη εθνική υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα. Περιμένουν να αποδώσω καλά κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Στην ΑΕΚ όμως έχω μεγαλύτερη στήριξη τόσο στην επίθεση όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Στην ΑΕΚ κάνω λιγότερη βαθιά άμυνα ενώ στην εθνική πρέπει να κάνω περισσότερη. Όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στους ρόλους που έχω στις δύο ομάδες», σημείωσε ο 25χρονος άσος.

«Προσπαθώ να προσέχω το σώμα μου, το προσέχω 100% ξέροντας ότι πρέπει να μπω και να δώσω το 120%. Κάποιες φορές όμως είναι δύσκολο. Ήρθα από την Αθήνα όπου η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη και το οξυγόνο ψηλότερα. Προσπαθώ όμως να μένω υγιής να καθαρίζω το μυαλό μου και να δίνω το καλύτερο μου», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss