Live Chat ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό το αθηναϊκό ντέρμπι από το Live Chat του Onsports.

Κρίσιμη ευρωπαϊκή «μάχη» για την Ένωση και το «τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ κατάφερε να βγάλει αντίδραση μετά τις συνεχόμενες ήττες στα Play Off και μετά την επικράτηση επί του Άρη στην Θεσσαλονίκη, έκανε το 2Χ2 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο (3-1). Από την άλλη, οι «πράσινοι» έχασαν σημαντικό έδαφος μετά την εντός έδρας ήττα 2-1 από τους «κίτρινους» της Μακεδονίας.

Το «συγκρότημα» του Μανόλο Χιμένεθ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη και συνάμα το «τρίποντο». Η Ένωση κατάφερε να επιστρέψει δυναμικά στη «μάχη» για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού «εισιτήριου» της επόμενης σεζόν και πλέον βρίσκεται στο -3 από τον Άρη που φιγουράρει στην δεύτερη θέση.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι καλείται να δείξει την δική της αντίδραση. Η ήττα στο «Απ. Νικολαΐδης» από τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης έφερε το «τριφύλλι» στο -5 από την 3η θέση, όπου συγκατοικούν οι δύο «Δικέφαλοι» του πρωταθλήματος. Έτσι, το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ είναι η τελευταία… ευκαιρία για την διεκδίκηση ενός «εισιτηρίου» για την Ευρώπη.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός από το Live Chat του Onsports…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss