Live Chat ΑΕΛ-Λαμία 0-1

ΑΕΛ-Λαμία: Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο Αλκαζάρ.

Ένα από τα πιο σημαντικά ματς για την παραμονή γίνεται στο Αλκαζάρ.

 Η ΑΕΛ υποδέχεται τη Λαμία στις 17.15 (NS1 HD) σε εξ αναβολής παιχνίδι για την όγδοη αγωνιστική και από το αποτέλεσμα ενδέχεται να κρίθεί σε έναν μεγάλο βαθμό ποιος θα υποβιβαστεί και ποιος θα σωθεί ή θα οδηγηθεί σε μπαράζ παραμονής.

Η ΑΕΛ είναι στην τελευταία θέση με δέκα βαθμούς, έναντι 15 της προτελευταίας Λαμίας, ενώ στους 17 είναι ο δωδέκατος Παναιτωλικός, ο οποίος όμως έχει δύο ματς περισσότερα.  Οι Θεσσαλοί με νίκη μένουν ζωντανοί, ενώ η ισοπαλία ασφαλώς δεν τους βολεύει. Με ήττα θα μείνουν στο -8 από την ομάδα της Φθιώτιδας και στο -7 από τον Παναιτωλικό και με τέσσερα ματς ν’ απομένουν θα χρειάζονται ένα θαύμα.

Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση των τραυματία Μαξιμένκο. Στην αποστολή είναι οι Νάγκι, Μπάγιτς, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Τσόσιτς, Χουσίνο, Μπέρτος, Καρανίκας, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Σπαρβ, Στίεφλερ, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Κολομπίνο, Νικολιάς, Ακούνια, Ντουρμισάι, Μουκανζό, Νούνιτς, Πινακάς, Μπεν Χατίρα.

Ο τεχνικός της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ρόμανιτς και τους τραυματίες Βασιλακάκη, Τιρόνε.

 Στην αποστολή είναι οι Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Μπιάρνασον, Βλάχος, Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Μπα.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε στο onsports.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss