Live Chat Απόλλων Σμύρνης-ΝΠΣ Βόλος 3-3 (τελικό)

Απόλλων Σμύρνης-Βόλος: Στη Ριζούπολη η «Ελαφριά Ταξιαρχία» καίγεται για βαθμούς, ενώ οι Βολιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να παραμείνουν σε τροχιά εξάδας.

Στη Ριζούπολη πέφτει η αυλαία της δέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί στις 19:30 τον Βόλο και θέλει φυσικά τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού Σλίβκα και Ντάουντα τέθηκαν στη διάθεσή του.

Στην αποστολή του Απόλλωνα συμμετέχουν οι: Κότσαρης, Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Ρώσση, Τσαμπούρης, Τσιλούλης, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο, Καραγκούνης.

Ο Βόλος με τη σειρά του μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ στην έδρα του θέλει να γυρίσει στις νίκες και να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία. Ο Άνχελ Λόπεθ, όμως, έχει αρκετά προβλήματα.

Οι Μπαριέντος, Σάντσες είναι τιμωρημένοι, οι Τσοκάνης, Τέκιο, Ντεντάκης τραυματίες, ενώ εξέτισαν και γυρίζουν οι Ριένστρα, Μήτογλου.

Στην αποστολή είναι οι: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Φερράρι, Κολόμπο, Μήτογλου, Κανελλάκης, Δημόπουλος, Λογαράς, Νίνης, Ουάρντα, Μαρτίνες, Περέα, Ριένστρα, Μπάλλας, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Γέντρισεκ.

Παρακολουθείστε live το ματς και σχολιάστε στο onsports.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss