Live Chat Ατρόμητος-Λαμία 0-1

Ατρόμητος-Λαμία: Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λαμία σε παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου, που δεν έγινε πριν τις γιορτές λόγω κρουσμάτων. Ο Ατρόμητος «καίγεται» για τη νίκη για να μην χάσει την επαφή του με την έκτη θέση, ενώ η ουραγός Λαμία ψάχνει για τον πρώτο της βαθμό ή βαθμούς, εκτός έδρας.

Ο Ατρόμητος στους έξι αγώνες του με την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας έχει μαζέψει 11 βαθμούς (4 από τον ΠΑΟΚ, 3 από ΑΕΚ, 3 από Παναθηναϊκό και 1 από τον Άρη), ενώ σε εννέα αγώνες με τις ομάδες που είναι από την 6η ως την 14η θέση, έχει συγκεντρώσει μόλις επτά! Έχει κάνει τέσσερις νίκες, τρεις με τις ομάδες της πεντάδας (ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ) και μια με όλες τις άλλες (Παναιτωλικό). Μόνο ο Ολυμπιακός έχει νικήσει τον Ατρόμητο από τις ομάδες της πεντάδας, ενώ έχει κάνει άλλες τέσσερις ήττες από ομάδες της περιφέρειας, δυο από το Βόλο.

Αυτή η εναλλαγή αποτελεσμάτων βρήκε τον Ατρόμητο να νικά τον ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή ανατροπή, αλλά τρεις μέρες μετά να μένει στο 0-0 με τον ΟΦΗ. Η νίκη του επί του ΠΑΟΚ είναι η μοναδική στα τελευταία επτά, όπου έχει ακόμα τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν η τέταρτη στο πρωτάθλημα. Οι άλλες τρεις νίκες του Ατρόμητου έγιναν σε 35 μέρες, από τις 4 Οκτωβρίου ως τις 7 Νοεμβρίου! Με τον ΠΑΟΚ νίκησε με ανατροπή, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε παιχνίδι του στη σεζόν.

Η Λαμία έχασε από τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ, αφού κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι του 2021 να πετύχει και την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με 2-0 επί του Άρη. Ήταν και το ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της Λαμίας. Η νίκη επί του Άρη είναι η μοναδική για τη Λαμία στα τελευταία 19 παιχνίδια πρωταθλήματος. Είναι και το μοναδικό παιχνίδι από τα έξι τελευταία, που έχει σκοράρει. Είναι τελευταία με πέντε βαθμούς, αλλά έχει σε εκκρεμότητα τρεις αγώνες από τον πρώτο γύρο, ο ένας από αυτούς με τον Ατρόμητο.

Η Λαμία έχει παίξει μόλις τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας στη σεζόν, έχοντας χάσει και τα τέσσερα, με δύο τουλάχιστον γκολ διαφορά το κάθε ένα. Αντίθετα έχει παίξει εννέα στην έδρα της! Τώρα ξεκινάει μια σειρά τριών αγώνων εκτός έδρας. Δεν έχει νίκη στα 11 τελευταία, έχοντας κλείσει χρόνο από την τελευταία της, που ήταν στις 5 Ιανουαρίου 2020 στη Νέα Σμύρνη, 1-0 επί του Πανιωνίου. Από τότε έχει πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία εκτός έδρας, αφού πέτυχε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το πρώτο γκολ της σεζόν.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ LIVE ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΜΙΑ:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss