Live Chat Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 0-0

Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης: Το «τριφύλλι» υποδέχεται στις 17.15 την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και φυσικά θέλει να σημειώσει τη δεύτερη σερί νίκη του και να κοιτάει πλέον την εξάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει έναν αγώνα λιγότερο και τον δίνει σήμερα στις 17.15 στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το «τριφύλλι» έσπασε το ρόδι στη Λαμία, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Οι «πράσινοι» έχουν χάσει έδαφος και χρειάζονται σερί νικών, ώστε να κοιτούν την εξάδα, να ανεβάσουν την ψυχολογία τους και την αυτοπεποίθησή τους και φυσικά να κερδίσουν ηρεμία, που χάθηκε με τα τραγικό ξεκίνημα. Δεν νοείται νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε δύο ματς στην έδρα του έχει έναν βαθμό. Ισοπαλία με τον Βόλο και ήττα από τον Άρη.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει αρκετές απουσίες για τον σημερινό αγώνα. Δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σάντσες, Κουρμπέλη κι ετοιμάζεται φυσικά για αλχημείες στο δεξί άκρο.

Θα απουσιάσουν ακόμα οι τραυματίες Χουάνκαρ, Αγιούμπ, Βέλεθ, Χατζηθεωρίδης, Ιωαννίδης και οι ανέτοιμοι Μαυρομμάτης, Αντονίτο.  

Την αποστολή αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Χαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Ο Απόλλων Σμύρνης με τη σειρά του ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη επί της ΑΕΛ, αλλά στη συνέχεια υπέστη συνεχόμενες ήττες από Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό. Έχει μία εβδομάδα βουνό, αφού έπαιξε στο Φάληρο, σήμερα στο ΟΑΚΑ και κατόπιν υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Κάθε βαθμός γι’ αυτόν, λοιπόν, θα είναι καλοδεχούμενος.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τρεις πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού Κότσαρη, Μουνιέ, Χουχούμη, που είναι τραυματίες, όπως και ο Ντάουντα.

Στην αποστολή ο Παράσχος πήρε τους: Βέρχουλστ, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Βάρκα, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Ρώσση, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Βιτλή, Φατιόν, Κιτόκο.

Παρακολουθείστε live την εξέλιξη του ματς και σχολιάστε στο onsports.gr.

 

 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss