Live Chat ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (τελικό)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Δείτε LIVE την εξέλιξη στην αναμέτρηση της Τούμπας, που κλείνει το πρόγραμμα της Κυριακής για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα, με στόχο να επιστρέψει σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή.

Αντίπαλος, ωστόσο, είναι μια ομάδα που έχει δείξει πως δημιουργεί προβλήματα στους «μεγάλους» και γενικά παίζει ωραίο και θεαματικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην έδρα του μετά από δύο νίκες εκτός έδρας με Παναιτωλικό και Απόλλωνα, με τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει καθίσει σε τρία επίσημα παιχνίδια στον πάγκο του και ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει δέκα γκολ. Είχε πετύχει 14 γκολ στα 11 προηγούμενα επίσημα στη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στους 12 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, μετά την ήττα στην έδρα του από την ΑΕΚ την 1η Ιουλίου για τα πλέι οφ. Ωστόσο έχει πέντε νίκες και επτά ισοπαλίες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του προέρχεται από ένα ακόμα εντός έδρας αρνητικό αποτέλεσμα και ψάχνει για ένα ακόμα θετικό εκτός. Δεν έχει νικήσει στην έδρα του, όπου έχει δύο ήττες, ενώ έχει χάσει μόνο ένα έξω, όπου έχει δύο νίκες!

Έχει προηγηθεί σε έξι παιχνίδια του, αλλά κέρδισε μόλις δύο από αυτά. Μόνο από την ΑΕΚ δέχτηκε πρώτος γκολ, ενώ με τον Παναιτωλικό δεν είχαν γκολ. Έχει χάσει συνολικά δέκα βαθμούς σε παιχνίδια που προηγήθηκε, τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα.

Η τελευταία μεταξύ τους ισοπαλία ήταν στις 26 Απριλίου 2015, 1-1 στην Τούμπα (14’ σουτ Περέιρα – 12’ σουτ Τσάβες). Από τότε στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες και μια ήττα.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss