Live Chat το 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αρμάνι Μιλάνο 24-15 (1η περίοδος)

Δείτε όσα συμβαίνουν στο ΟΑΚΑ κατά την διάρκεια του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» καθώς και την εξέλιξη της αναμέτρησης της Αρμάνι Μιλάνο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Το 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να τιμήσει τη μνήμη του «πατριάρχη» της Παναθηναϊκής οικογένειας και κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του Συλλόγου.

Η ώρα για το μεγάλο μπασκετικό γεγονός της χρονιάς έφτασε!

Το ΟΑΚΑ ανοίγει σήμερα (23/9) τις πύλες του για να υποδεχθεί ξανά τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα βρεθεί στον ναό του ευρωπαϊκού μπάσκετ για να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Το 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» συγκεντρώνει και πάλι όλα τα βλέμματα και είναι αφιερωμένο στον σπουδαιότερο ηγέτη και παράγοντα του Παναθηναϊκού, ο οποίος άφησε πίσω του έργο και κατορθώματα που θα μνημονεύονται από γενιά σε γενιά.

Στον άνθρωπο που γιγάντωσε τα όνειρα κάθε φιλάθλου του Παναθηναϊκού, αλλά και τον ίδιο τον σύλλογο, δημιουργώντας την καλύτερη ομάδα που υπήρξε ποτέ στον ελληνικό αθλητισμό. Μια πραγματική παντοκρατορία!

Στο 1ο τουρνουά, λίγους μήνες μετά την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, το λάβαρο του κορυφαίου παράγοντα πήρε για πάντα τη θέση του στον ουρανό του ΟΑΚΑ, στην πιο Παναθηναϊκή και συγκινητική βραδιά.

Στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» η Αρμάνι Μιλάνο αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Δείτε στο Live Chat του Onsports την αναμέτρηση

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss