Live, Μουντιάλ 2022: Ο μεγάλος τελικός, Αργεντινή – Γαλλία

Μουντιάλ 2022: Δείτε LIVE την εξέλιξη του μεγάλου τελικού, Αργεντινή – Γαλλία, για το τρόπαιο του Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι κι η κάτοχος του τροπαίου, Γαλλία συγκρούονται στον μεγάλο τελικό του Κατάρ με στόχο την κορυφή του κόσμου!
Ο Λιονέλ Μέσι, στο τελευταίο Μουντιάλ της ιστορίας της, ονειρεύεται να οδηγήσει την «αλμπισελέστε» στο τρίτο τρόπαιο της ιστορίας της και πρώτο από το 1986. Τότε ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα που οδήγησε τη χώρα του στην κορυφή, τώρα καλείται να το κάνει ένα παιδί που ο «Θεός της μπάλας» τον είχε χρίσει διάδοχο του.

Οι Γάλλοι, από την πλευρά τους, ονειρεύονται να πετύχουν το «back-to-back» και να γράψουν ιστορία, καθώς θα γίνουν μόλις η τρίτη χώρα που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας. Στο παρελθόν το έχουν καταφέρει μόνο η Ιταλία (1934-38) κι η Βραζιλία (1958-62).
Ο τελικός είναι το 13ο αντάμωμα της Αργεντινής με τη Γαλλία. Οι Λατινοαμερικάνοι μετρούν 6 νίκες, οι «μπλε» έχουν 3 και 3 ματς έληξαν ισόπαλα. Σε Μουντιάλ, η Αργεντινή πήρε τα δύο πρώτα παιχνίδια το 1930 και το 1978, αλλά στην τρίτη συνάντηση τους, στη Ρωσία πριν τέσσερα χρόνια, επικράτησαν οι Γάλλοι στους «16». Ήταν ένα από μεγάλα βήματα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δείτε LIVE την εξέλιξη του τελικού του Μουντιάλ 2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss