Live, Μουντιάλ 2022: Ο σπουδαίος ημιτελικός Γαλλία – Μαρόκο

Μουντιάλ 2022: Δείτε LIVE την εξέλιξη του δεύτερου ημιτελικού της διοργάνωσης, Γαλλία – Μαρόκο.

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Γαλλία αντιμετωπίζει την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, Μαρόκο, με έπαθλο μια θέση στον μεγάλο τελικό, όπου εκεί ήδη περιμένει η Αργεντινή.
Δύο λαοί που έχουν μάθει ουσιαστικά να συμβιώνουν, καθώς χιλιάδες Μαροκινοί ζουν στη Γαλλία. Άλλωστε, μετά την ιστορική πρόκριση επί της Πορτογαλίας, άνθρωποι από το Μαρόκο που ζουν στο Παρίσι βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν. Αυτό από μόνο του αρκεί για να δώσει ένα πολύ ιδιαίτερο «χρώμα» στην αναμέτρηση, η οποία έτσι κι αλλιώς παρουσιάζει τεράστια ενδιαφέρον. «Μιλάμε», άλλωστε, για έναν ημιτελικό Μουντιάλ.

Η Γαλλία θέλει να γίνει μόλις η τρίτη χώρα, μετά την Ιταλία (1934-38) και τη Βραζιλία (1958-62), που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της. Για να το πράξει αυτό θα πρέπει αρχικά να βρεθεί στον τελικό, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να νικήσει την (ίσως) πιο «καλοδουλεμένη» ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.
Το Μαρόκο έχει ήδη γράψει ιστορία, καθώς είναι η πρώτη χώρα από την Αφρική που θα παίξει σε ημιτελικά Μουντιάλ. Εδώ που έφτασε, όμως, μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και το τρόπαιο, ειδικά από τη στιγμή που διαθέτει μια τόσο αποτελεσματική άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει παθητικό μόλις ένα αυτογκόλ!

Δείτε LIVE την εξέλιξη του δεύτερου ημιτελικού του Μουντιάλ 2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss