Live, Μουντιάλ 2022: Οι αγώνες Αγγλία – Γαλλία, Μαρόκο – Πορτογαλία

Μουντιάλ 2022: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Αγγλία – Γαλλία και Μαρόκο – Πορτογαλία, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αργεντινή και Κροατία συνθέτουν τον πρώτο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Απόψε (10/12) θα γίνει γνωστό και το δεύτερο ζευγάρι της φάσης των «4».
Το ντέρμπι Αγγλία – Γαλλία τραβάει όλα τα βλέμματα. Οι Γάλλοι έχουν μόλις μια ήττα στα τελευταία οκτώ ματς κόντρα στους Άγγλους, οι οποίοι, όμως, έχουν κερδίσει στις δύο μονομαχίες που έχουν γίνει σε Μουντιάλ (1966, 1982).

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να αποτελέσει παίκτη «κλειδί» του ντέρμπι. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Ντεσάμπ τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί 13 αγώνων σε Μουντιάλ και Euro με τον «σταρ» της Παρί στη βασική ενδεκάδα. Οι δύο ομάδες έχουν πετύχει συνολικά 21 γκολ στη διοργάνωση, μέχρι το αντάμωμα τους.
Στον άλλο προημιτελικό της ημέρας, η Πορτογαλία καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, Μαρόκο. Στα 11 προηγούμενα νοκ άουτ ματς ανάμεσα σε ευρωπαϊκές και αφρικανικές ομάδες, οι πρώτες πήραν την πρόκριση στις εννιά περιπτώσεις.

Οι Ίβηρες είχαν να διαχειριστούν τις προηγούμενες ημέρες τα όσα προκάλεσε το γεγονός ότι ο Φερνάντο Σάντος κράτησε στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι Μαροκινοί θα επιδιώξουν να γίνουν η πρώτη αφρικανική ομάδα που θα βρεθεί στα ημιτελικά. Κάτι που δεν κατάφεραν το Καμερούν (1990), η …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss