Λίβερπουλ – Ρέιντζερς 2-0: Άνετη νίκη με γκολάρα Αλεξάντερ-Άρνολντ και πέναλτι Σαλάχ

Η Λίβερπουλ ήταν κυριαρχική απέναντι στην Ρέιντζερς και έφτασε σε μία άνετη νίκη με 2-0 επί της Ρέιντζερς στο Άνφιλντ, που της επέτρεψε να σκαρφαλώσει μόνη στη 2η θέση του 1ου ομίλου, πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Το ματς

Η Λίβερπουλ μπήκε αποφασισμένη να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα την έβαζε από νωρίς στη θέση του οδηγού και αυτό το βρήκε μόλις στο 7ο λεπτό, με τον παίκτη μάλιστα που έχει γνωρίσει τη μεγαλύτερη αμφισβήτηση το τελευταίο διάστημα για τις (προβληματικές) εμφανίσεις του. Αυτός ήταν ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, με τον δεξιό μπακ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ να γράφει το 1-0 με υποδειγματική απευθείας εκτέλεση φάουλ και να πανηγυρίζει το 6ο έκτο γκολ του με την κόκκινη φανέλα με αυτό τον τρόπο.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τους ρεντς να πιέζουν και να χάνουν πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ντίας και Σαλάχ μέχρι το 15′, για να ανεβάσουν και πάλι στροφές έπειτα από τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου με κυριότερο εκφραστή των επιθετικών τους προσπαθειών τον Νούνιες αλλά να βρίσκουν τον ΜακΓκρέγκορ να κατεβάζει τα ρολά (έξι επεμβάσεις στο πρώτο μέρος).

Κάπως έτσι έμεινε το 1-0 ως το φινάλε του πρώτου μέρους, αποτέλεσμα που αδικούσε την πολύ καλή Λίβερπουλ και κολάκευε την Ρέιντζερς, η οποία δεν απείλησε ούτε μία φορά και δέχτηκε διψήφιο αριθμό τελικών ευκαιριών από την αντίπαλό της.

Η εικόνα έμεινε ίδια και απαράλλακτη και στο δεύτερο μέρος, με την Λίβερπουλ να μπαίνει και πάλι με ορμή και να μην αργεί να βρει το δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε στο 53ο λεπτό, με τον Ντίας να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του και τον Σαλάχ να αναλαμβάνει την εκτέλεση, για να γράψει το 2-0 και ουσιαστικά να καθαρίσει την υπόθεση τρίποντο για την ομάδα του.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Χέντερσον (70′ Φαμπίνιο), Τιάγκο, Σαλάχ, Ζότα (69′ Φιρμίνο), Ντίας, Νούνιες

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέρ, Γκόλντσον, Ντέιβις (66′ Τζακ), Κινγκ, Μπάρισιτς, Λούνστραμ, Ντέιβις, Τίλμαν (66′ Σακάλα), Κεντ, Μορέλος

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

  • Άγιαξ – Νάπολι 1-5 (9′ Κουντούς / 18′ 47′ Ρασπαντόρι, 33′ Ντι Λορέντσο, 45′ Ζιελίνσκι, 63′ Κβαρατσχέλια)
  • Λίβερπουλ – Ρέιντζερς 2-0 (7′ Αλεξάντερ-Άρνολντ, 53′ πεν. Σαλάχ)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

  • 12/10 19:45 Νάπολι – Άγιαξ
  • 12/10 22:00 Ρέιντζερς – Λίβερπουλ

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss