Logitech Lift Mouse Review

Ένα νέο κάθετο ποντίκι από τη Logitech έκανε την εμφάνισή του, το Logitech Lift. 

Πρόκειται για ένα εργονομικό ποντίκι που στοχεύει στην ξεκούραση του καρπού και του χεριού μέσω της καλύτερης στάσης σώματος κατά τη χρήση, χωρίς να θυσιάζει τη λειτουργικότητα και πρακτικότητα ενός τυπικού ποντικιού.
Για όσους εργάζονται πολλές ώρες ή έχουν κάποιο πρόβλημα στους μυς του χεριού ή τον καρπό και η χρήση ενός τυπικού ποντικιού δεν είναι ιδανική επιλογή, τότε το Logitech Lift είναι μια καλή εναλλακτική. Φέροντας το όνομα της Logitech είχαμε υψηλές προσδοκίες κι έτσι όταν έφτασε στα χέρια μας, το δοκιμάσαμε για αρκετές ημέρες ως βασικό ποντίκι στο γραφείο. 
Το Logitech Lift θυμίζει ένα κλασικό ποντίκι, σε κλίση 90 μοιρών ώστε το κάτω μέρος του να κοιτάει αριστερά και τα κουμπιά να βρίσκονται δεξιά, οπότε κρατιέται πιο πολύ σαν ένα είδος μοχλού παρά σαν ποντίκι. Ωστόσο, παρότι η πρώτη επαφή μπορεί να ξενίσει, όταν το κρατήσαμε στο χέρι ήταν πάρα πολύ γνώριμο, πρακτικά σαν να κρατάμε ένα τυπικό ποντίκι, απλώς δίνοντας άλλη κλίση στο χέρι. 

Οι διαστάσεις του ποντικιού φτάνουν τα ~11 εκατοστά σε ύψος, 7.1 εκατοστά σε πλάτος και 6.8 εκατοστά σε βάθος, οπότε δεν είναι πολύ μεγάλο, σίγουρα όχι τόσο μεγάλο όσο το Logitech MX Vertical το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ο μεγάλος αδερφός. Άνθρωποι με όχι και τόσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss