Love Island: Έρχεται νέο ανατρεπτικό recoupling

Τα ζευγάρια στη βίλα του Love Island έχουν αλλάξει και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη συνέχεια στο αποψινό επεισόδιο στις 23.15 στον ΣΚΑΪ!

Έχοντας περάσει το πρώτο τους βράδυ μαζί τα νέα ζευγάρια μοιράζονται τις εντυπώσεις τους. Ο Φάνης περιγράφει το πώς κοιμήθηκε η Χριστίνα ενώ η Αναστασία που βρέθηκε στο πλευρό του Αργύρη αναζητούσε τον Γιώργο Γ. ο οποίος είχε δίπλα του την Κλαούντια. Η Νίκη που βρέθηκε στο ίδιο κρεβάτι με τον Παναγιώτη ένιωσε να της λείπει η αγκαλιά του Φάνη. Ο Αλέξανδρος Κ. κοιμήθηκε έχοντας στο πλάι του την Κατερίνα όμως ο συνονόματός του Αλέξανδρος Λ. δεν κοιμήθηκε καλά γιατί φοβόταν μην τον κλωτσήσει στον ύπνο της η Μαρία!
Οι συζητήσεις και τα πειράγματα συνεχίζονται μέχρι που ξεκινάει το παιχνίδι στη βίλα. Ένα game mat έχει στρωθεί και περιμένει τους Islanders. Όταν στο παιχνίδι μένουν τρεις ο ένας… παραιτείται!

Ένα νέο μήνυμα φτάνει στα κινητά των Islanders το οποίο τους ζητάει να προετοιμαστούν για να παρουσιάσουν τα ταλέντα τους. Styling, μιμήσεις, κομμωτική, φωτογραφία, παρουσίαση, άρση βαρών ακόμα και πώληση… χαλιών περιλαμβάνει το πρόγραμμα!
Τα ραντεβού ανάμεσα στα νέα ζευγάρια ξεκινούν με αυτά του Φάνη με την Χριστίνα και της Κλαούντια με τον Γιώργο Γ.. Ακολουθεί το ραντεβού εκτός βίλας του Αργύρη με την Αναστασία όπου τα πράγματα καταλήγουν σε ένα φιλικό τσακωμό χωρίς συνέχεια.

Ένα ακόμα μήνυμα ενημερώνει τους Islanders πως το βράδυ έχει πάρτι. Ποια πρώην ζευγάρια φαίνονται κάπως αποξενωμένα και ποια νέα ζευγάρια δείχνουν να απολαμβάνουν την… αλλαγή;

Love Island… spread the love!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss