Love Island: Η νέα προσθήκη, το «μαύρο δάκρυ» της Μαρίας, οι έρωτες και η… αγκαλιά παρηγοριάς

Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών του Love Island αναπτύσσονται καθημερινά. Οι πρώτοι έρωτες και τα πρώτα φιλιά είναι γεγονός, ενώ δεν λείπουν και οι μεγάλες ανατροπές…

Tο βράδυ του Σαββάτου είδαμε ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του «Love Island». Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών αναπτύσσονται και αλλάζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Οι πρώτοι έρωτες και τα πρώτα φιλιά είναι γεγονός, ενώ δεν λείπουν και οι εκπλήξεις της παραγωγής.
Στο 7ο επεισόδιο του «Love Island» οι παίκτες ξεκίνησαν την ημέρα τους με γυμναστική. Μάλιστα, ο Κόρκας και ο Γεωργίου το έριξαν στις ασκήσεις και τα βάρη το πρωί για να εκτονωθούν από την ένταση. Στη συνέχεια, οι παίκτες ξεκίνησαν τις αναμενόμενες συζητήσεις τους. Ένα μήνυμα, όμως, που έλαβε η Χριστίνα τους «τίναξε σαν ελατήριο». Αυτό ήταν και το επόμενο συναρπαστικό παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε στην Τενερίφη.

Στο νέο παιχνίδι του «Love Island», οι άντρες έπρεπε να μείνουν ακίνητοι και οι γυναίκες έπιαναν το σώμα τους χωρίς να τους βλέπουν και τους βαθμολογούσαν. Νικητές της δοκιμασίας ανακυρήχθηκαν οι Γιώργος Κόρκας και Αλέξανδρος Κώτσης.

Οι εκπλήξεις στο «Love Island» συνεχίζονται. Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε ακόμα μία μεγάλη έκπληξη, καθώς ένας νέος παίκτης μπήκε στην βίλα και αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στο παιχνίδι. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, ο οποίος είναι προπονητής windsurf. Ο νέος παίκτης δήλωσε πως πιστεύει θα τα έβρισκ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss