Love Island: «Σφάχτηκαν» πριν αποχωρήσουν – «Είναι χαζός»

Το ριάλιτι φτάνει στο τέλος του με το πρώτο ζευγάρι να αποχωρεί από τη βίλα. Ωστόσο, δεν έλειψαν οι καυγάδες μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Το ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΪ, Love Island, βρίσκεται στην τελική ευθεία, τα ζευγάρια διαμορφώθηκαν οριστικά και όλοι περιμένουν να δουν ποιοι θα καταφέρουν να πάνε στον τελικό, ωστόσο δεν λείπουν μέχρι και τελευταία στιγμή οι καυγάδες.
Σύμφωνα με τη ψηφοφορία που προέκυψε μέσω της ειδικής εφαρμογής, το ζευγάρι που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και δεν διεκδικεί πλέον το έπαθλο είναι ο Παναγιώτης κι η Κατερίνα, οι οποίοι πριν αποχωρήσουν από το ριάλιτι είχαν προλάβει να «σφαχτούν».

Οι δύο παίκτες πέρασαν τη νύχτα στην ιδιωτική σουίτα. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς ο αρχικός ενθουσιασμός μετατράπηκε γρήγορα σε έναν καυγά, με το ζευγάρι να ανταλλάζει βαριές κουβέντες και να φτάνει σε μια οριστική ρήξη.

Η Κατερίνα του είπε ότι τον διάλεξε γιατί εκείνος «παρακάλαγε να μείνει», ενώ ο Παναγιώτης ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα εκμετάλλευσης.

Την επόμενη μέρα, η Κατερίνα είπε στα παιδιά ότι τα βρήκαν προκαλώντας το ξέσπασμα του Παναγιώτη. Εκείνος τη ρώτησε: «Γιατί διαδίδεις ότι τα βρήκαμε;»
Η Κατερίνα από την πλευρά της είπε ότι δεν θέλει ούτε να τον βλέπει. «Είναι χαζός», είπε στα παιδιά, αφήνοντας άφωνη μέχρι και την Κλαούντια.

Διαβάστε ακόμα:

Love Island: Το ζευγάρι που αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό
Love Island: Τα ζευγάρια είναι σε… διάσταση!
Love Island:Οι παίκτες που ολοκλήρωσαν τη σχέση τους μέσα στο παιχνίδι


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss