Love Island: Τα ζευγάρια του τελικού κάνουν… όνειρα

Η προτελευταία μέρα στη βίλα του Love Island βρίσκει τα τέσσερα ζευγάρια να κάνουν τον απολογισμό τους αλλά και όνειρα για το μέλλον, απόψε στις 23.00 στον ΣΚΑΪ.

Η μέρα στην Τενερίφη ξεκινά ονειρικά για τα κορίτσια που απολαμβάνουν ένα πρωινό-έκπληξη φτιαγμένο από τα αγόρια τους. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ερωτήσεων ακολουθεί και οδηγεί σε ένα ξεχωριστό έπαθλο!
Οι Islanders αναπολούν στιγμές τους από το παιχνίδι και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ο Φάνης θέλει να δει πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει και εκτός παιχνιδιού η σχέση του με τη Νίκη ενώ τα σχέδια του Γιώργου Γ. για την Αναστασία φτάνουν μέχρι και ένα χρόνο μετά! Ο Αργύρης πιστεύει πως η σχέση του με τη Μαρία θα μπορέσει να λειτουργήσει και εκτός βίλας παρά την απόσταση.

Δύο ζευγάρια απολαμβάνουν τα ραντεβού τους εκτός βίλας επιστρέφοντας όμως, ένα νέο μήνυμα φτάνει από την Ηλιάνα! Οι Islanders δεν ξέρουν τι να περιμένουν αφού η ζωή στο Love Island είναι απρόβλεπτη! Η love guard του παιχνιδιού έρχεται στη βίλα και φέρνει στους Islanders βίντεο από αγαπημένα τους πρόσωπα!

Love Island… spread the love!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss