Λουίς Ενρίκε: ‘Προετοιμάζω μία ομάδα που θα βάλει στην Πορτογαλία μπελάδες’

NATIONS LEAGUE

Ο Λουίς Ενρίκε στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Πορτογαλία στο Nations League © 2022 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε η Ισπανία θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι με την Πορτογαλία για την 6η αγωνιστική του Nations League σαν να πρόκειται για τα προημιτελικά του Μουντιάλ, ενώ χαρακτήρισε τις Αργεντινή και Βραζιλία ως τα φαβορί για την κατάκτησή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ισπανία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Πορτογαλία σ’ ένα ματς με χαρακτήρα τελικού για τον δεύτερο όμιλο της League A, με τον Λουίς Ενρίκε να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα θα βάλει δύσκολα στους Πορτογάλους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δηλώνοντας πως η Αργεντινή και η Βραζιλία είναι τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτησή του.

“Ήρθα εδώ σκεπτόμενος ένα πράγμα. Αφού είδα την προπόνηση σκέφτηκα άλλο και μετά την Ελβετία κάτι άλλο. Τώρα, προετοιμάζω την ομάδα για να παίξει έναν τελικό. Και την Τρίτη θα παρατάξω μια ομάδα που θα βάλει την Πορτογαλία σε μπελάδες. Θα δεις λοιπόν ότι το να είσαι προπονητής είναι λίγο πιο περίπλοκο από το να είσαι δημοσιογράφος.

Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι σαν να ήταν τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μας αρέσει το γήπεδο, η κατάσταση, ο αντίπαλος… αξίζει μόνο να κερδίσουμε. Ποτέ δεν κάνουμε εικασίες ούτε πρόκειται να το κάνουμε. Ένας τελικός είναι ωραίος και δεν παίζονται πολλοί, εκτός από την Εθνική.

Για εμάς είναι τελικός. Το σκεφτόμαστε έτσι. Είναι θετικό που ήρθαμε εδώ με την ευκαιρία να γίνουμε πρωταθλητές. Δεν κάνουμε εικασίες κατά κανόνα σε κανέναν τομέα και ούτε αύριο θα κάνουμε. Είναι κίνητρο για μας.

Δεν έχει σημασία τι λέω, η Αργεντινή και η Βραζιλία θα είναι πάντα φαβορί για το Μουντιάλ. Λόγω της ιστορίας και των παικτών τους θα είναι πάντα φαβορί. Η Γαλλία, η Γερμανία θα είναι πάντα ισχυρές δυνάμεις. Αν θέλετε φαβορί, δείτε στη λίστα της FIFA”, δήλωσε ο Ισπανός κόουτς.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss