Λυκουρέζος για Λάσκαρη: «Η απουσία της είναι μόνιμη και σκληρή»

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Καλοκαίρι #not» για την αείμνηστη ηθοποιό του Ελληνικού κινηματογράφου, Ζωή Λάσκαρη.

«Ο χρόνος περνάει γρήγορα, το κενό όμως παραμένει»

Ο γνωστός ποινικολόγος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ο χρόνος περνάει γρήγορα, το κενό όμως παραμένει. Η απουσία είναι μόνιμη και σκληρή. Η Ζωή ήταν ένας άνθρωπος γενναιόδωρος, εκρηκτικός, ατίθασος, ερωτικός».

«Η Ζωή ήταν ένας άνθρωπος γενναιόδωρος, εκρηκτικός, ατίθασος, ερωτικός»

«Πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα διαρκέσει η συμβίωσή μας. Αλλά έφυγε νωρίς»

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Ζωή πάλεψε να συντηρήσει τον γάμο μας. Αυτά τα 41 χρόνια γάμου ήταν ένα πολύ όμορφο επίτευγμα που οφείλεται στη Ζωή. Πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα διαρκέσει η συμβίωσή μας. Αλλά έφυγε νωρίς».

«Η Ζωή πάλεψε να συντηρήσει τον γάμο μας»

«Υπήρχαν στιγμές δύσκολες στην κοινή μας ζωή»

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Υπήρχαν στιγμές δύσκολες στην κοινή μας ζωή. Υπήρχαν συγκρούσεις. Με τη Ζωή διαφωνούσαμε στα πολιτικά ζητήματα, γιατί είχε απόψεις πολύ έντονες. Έχω πολλά προσωπικά της αντικείμενα».

«Υπήρχαν συγκρούσεις»

«Στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη αφότου έφυγε η Ζωή δεν υπήρχε λόγος να πηγαίνω»

«Τα χαζεύω και θυμάμαι. Ανταλλάσσαμε σημειώματα με τη Ζωή. Πολλές φορές της έγραφα και μου απαντούσε. Στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη αφότου έφυγε η Ζωή δεν υπήρχε λόγος να πηγαίνω», είπε στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Ανταλλάσσαμε σημειώματα με τη Ζωή»

«Παραμένει κάποια πικρία, ξεπερνάς και την πικρία και η ζωή συνεχίζεται»

Αναφορικά με τη σχέση της Μάρθα Κουτουμάνου με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Όλα είναι πάρα πολύ καλά. Οι σχέσεις της Μάρθας με τη Μαρία Ελένη έχουν αποκατασταθεί. Παραμένει κάποια πικρία, ξεπερνάς και την πικρία και η ζωή συνεχίζεται».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.