MAC: Το μακιγιάζ σε άλλο επίπεδο!

Ενώνουν τις δυνάμεις τους, η M·A·C Cosmetics με την MaxisTM, ένα studio της Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA). Σκοπός είναι μία ειδική συνεργασία, με το δημοφιλές παιχνίδι προσομοίωσης The SimsTM 4, ως το πρώτο makeup brand στο παιχνίδι.

Τώρα οι παίκτες θα μπορούν να ζήσουν την εμπειρία των M·A·C makeup looks στη λειτουργιά του παιχνιδιού. Θα είναι διαθέσιμο σαν δωρεάν βασική αναβάθμιση, που δημιουργείς ή επεξεργάζεσαι κάθε λεπτο μέρεια του Sim σου. Από τα φυσικά χαρακτηριστικά του, μέχρι ιδιορρυθμίες και μοναδικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του. Η συνεργασία αυτή, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια πληθώρα από looks. Με μεγάλο εύρος χρωματικών τόνων επιδερμίδας. Τα makeup looks που διατίθενται είναι από καθημερινό μακιγιάζ μέχρι και avant garde looks εμπνευσμένα από τα Fashion Shows.

“Τα τελευταία 20 χρονιά, το The Sims, υποστηρίζει την ενδυνάμωση της αυτοέκφρασης. Τόσο στο παιχνίδι όσο και στην πραγματική ζωή. Έτσι η συνεργασία μας με τη M·A·C Cosmetics υπογραμμίζει ακόμα περισσότερο το diversity και τη δημιουργικότητα της κοινότητάς μας” λέει η Lyndsay Pearson, General Manager & Executive Producer του The Sims. “Οι παίκτες μπορούν να πειραματιστούν με αυτά τα νέα makeup looks από τη M·A·C. Μπορούν να δημιουργήσουν Sims που να είναι μοναδικά και να επανακαθορίσουν τους δικούς τους κανόνες για την ομορφιά”.

Η συνεργασία είναι μια φυσική συνέπεια, ανάμεσα στη M·A·C και στο The Sims 4. Μοιράζονται τις ίδιες αξίες που αφορούν στο inclusivity, στην αυτοέκφραση και στη δημιουργικότητα.

Η M·A·C Cometics δημιουργήθηκε και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, όλες τις φυλές & όλα τα φύλα. Προσφέρει ένα τεράστιο εύρος προϊόντων με το makeup artistry στον πυρήνα τους.

 

1

Ο M·A·C Director of Makeup Artistry Romero Jennings, δημιούργησε τα looks. Σχεδίασε κάθε ένα από αυτά έχοντας διαφορετικό τόνο επιδερμίδας στο μυαλό του. “Σαν ένας μαύρος makeup artist, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι τα looks εξυπηρετούν όλους τους χρωματικούς τόνους επιδερμίδας που πιθανόν να θέλουν οι παίκτες” λέει ο Jennings. Κάνει focus στα χείλη, το πρόσωπο & τις σκιές ματιών. Είναι εμπνευσμένα από την τεράστια συλλογή προϊόντων της M·A·C. Έτσι οι Simmers έχουν ατελείωτες επιλογές να δημιουργήσουν makeup looks.

“Είναι απολυτά διασκεδαστικό να δημιουργείς ψηφιακά τα αγαπημένα σου μακιγιάζ. Μέσα από αμέτρητα photoshoots, master classes, από την pop κουλτούρα και από εκατοντάδες Fashion Weeks. Με όλους εμάς, σε όλο τον κόσμο να μένουμε περισσότερο στο σπίτι, η συνεργασία μας θα εμπνεύσει τους Simmers. Θα γίνουν makeup artists, εκφράζοντας τον εαυτό τους με έναν τρόπο που το παιχνίδι τους προσφέρει για πρώτη φορά. Ανυπομονώ να δω τις δημιουργίες των Simmers. Τόσο στο παιχνίδι, όσο και στην πραγματικότητα.” είπε ο Jennings.

Οι δυνατότητες της φαντασίας και της εξατομίκευσης είναι απεριόριστες. Προσκαλούμε τον καθένα να δοκιμάσει και να παίξει με τα όρια της ομορφιάς με τη M·A·C και The Sims 4. Οι Simmers προσκαλούνται να δημοσιεύσουν τα ψηφιακά́ ή τα πραγματικά́ looks που θα δημιουργήσουν, στα social media, χρησιμοποιώντας το #MACxTheSims ή να ανεβάσουν τις ψηφιακές makeup δημιουργίες τους στο The Sims 4 Gallery εδώ́.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά́ με τη M·A·C Cosmetics επισκεφθείτε maccosmetics.gr και ακολουθήστε τον Romeo Jennings στο Instagram και στο TikTok.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά́ με το The Sims 4, ακολουθήστε @TheSims στο Twitter, Instagram και στο TikTok, κάντε like στη σελίδα The Sims στο Facebook, και επισκεφθείτε το TheSims.com

*Απαιτείται το παιχνίδι The Sims 4 (πωλείται μεμονωμένο) και τα τελευταία updates για να παίξετε.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss