MadClip: Νεκρός σε τροχαίο o γνωστός τράπερ

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο Madclip. Πιο συγκεκριμένα, ο 34χρονος τράπερ ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το αυτοκίνητό του, μετά από τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9), λίγο μετά τις 2.30 στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται μέχρι στιγμής, ο Madclip προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα με το υπερπολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε κολόνα φωτισμού και στη συνέχεια, σε δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν -επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα- περίπου δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν τον 34χρονο καλλιτέχνη, ο οποίος επέστρεφε από γάμο φίλου του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

ανάρτηση πυροσβεστικής για Madclip
© Twitter

Ωστόσο, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Ασκληπιείο της Βούλας και στη συνέχεια, στον Ευαγγελισμό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Tο πραγματικό του όνομα είναι Peter Αναστασόπουλος και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Ο Mad Clip μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά πηγαινοερχόταν αρκετά συχνά στην Ελλάδα, για να βλέπει τους συγγενείς του.

Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών αποφασίζει ο πατέρας του να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτή είναι και η περίοδος που οι γονείς του χωρίζουν, με συνέπεια να πηγαινοέρχεται πάλι Ελλάδα-ΗΠΑ για να βλέπει και τους δύο γονείς του.

Όπως αναφέρει, η wikipedia, ο 34χρονος καλλιτέχνης έγινε γνωστός με το τραγούδι «Dealer» σε συνεργασία με τον Yung Light το 2017. Έκτοτε έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά του τραγούδια, όπως το «ΜΑΜΑ», «Kotera», «Sinthikes» και άλλα τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 100 εκ. προβολές στο Youtube. Επίσης, έχει βγάλει 3 άλμπουμ , το «Super trapper», «O Amerikanos LP» και το «Super Trapper 2».

Συντετριμμένη η σύντροφός του, Άννα Μαρία Ηλιάδου

Δύσκολες ώρες βιώνει η σύντροφος του Mad Clip, Άννα Μαρία Ηλιάδου. Η νικήτρια του «GNTM » διατηρούσε το τελευταίο διάστημα σχέση με τον 34χρονο και μαζί περνούσαν ένα ευτυχισμένο καλοκαίρι. Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.

Madclip και Άννα Μαρία
© Instagram

Στο πλευρό του νεαρού μοντέλου βρίσκονται συγγενείς και φίλοι.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss