«Maestro»: Η τηλεθέαση του μεγάλου φινάλε – Αναμένοντας τον 2ο κύκλο

Maestro: Το βράδυ της Πέμπτης, η σειρά που συζητήθηκε όσο λίγες και έγινε η αγαπημένη παρέα των τηλεθεατών, έριξε αυλαία

Το «Maestro», με ένα συγκλονιστικό φινάλε πρώτου κύκλου και τον θάνατο του Χαράλαμπου να απασχολεί, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού.
Έτσι, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η παραγωγή μυθοπλασίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σημείωσε 27% στο σύνολο και 26,5% στους τηλεθεατές 18-54 αποδεικνύοντας ξανά την τεράστια δυναμική της. Σε μία τηλεοπτική σεζόν που ο ανταγωνισμός δεν αφήνει πολλά περιθώρια, το «Maestro» στα εννέα του επεισόδια κράτησε σταθερό το κοινό του και αυτό είναι η μεγάλη του νίκη.

https://www.instagram.com/p/CmM9ERmr3XJ

Trend και στο Twitter, το βράδυ της Πέμπτης, σχολιάστηκε έντονα για τις δυνατές σκηνές και τις εκπληκτικές του ερμηνείες με τους φανατικούς ήδη να αδημονούν για το ποια θα είναι η συνέχεια. Mεχρι τότε, βέβαια, το «Maestro» θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα από το Netflix. Είχε γίνει ήδη γνωστό ότι στις 19 Δεκεμβρίου η σειρά θα προστεθεί στο ελληνικό Netflix, ενώ στις αρχές του 2023 θα γίνει διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/CmNJ1ElITVF

Τα σενάρια για τον 2ο κύκλο
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ήδη αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει τον δεύτερο κύκλο του «Maestro». Η Στεφανία Γουλιώτη, μιλώντας στο «Στούντιο 4» για τον ρόλο της Αλεξάνδρας, αποκάλυψε: «Ξέρω ότι στον δεύτερο κύκλο, ο Χριστόφορος θέλει να φτιάξει ένα δίπολο μεταξύ της Αλεξάνδρας και του Ορέστη. Έχουμε μιλήσει για τον δεύτερο κύκλο και αναμένω να μου στείλει το δεύτερο επεισόδιο, μέσα στην άνοιξη ξεκινάμε τα γυρίσματα».
Πάντως, μετά το φινάλε, οι σκέψεις για τον 2ο κύκλο είναι πολλές! Αν κρίνουμε από τις τελευταίες σκηνές που είδαμε, το έγκλημα του Χαράλαμπου δεν θα μείνει για πολύ κρυφό. Το πτώμα του είδαμε να βγαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας, συνεπώς σίγουρα κάποιος θα το ανακαλύψει και θα έχει ενδιαφέρον ποιος θα κατηγορηθεί. Επίσης, η απόφαση του Ορέστη να γυρίσει στην Αθήνα και στην πολυτελή του ζωή δίπλα στην Αλεξάνδρα θα προκαλέσει την οργή της Κλέλιας. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξουν να μείνουν μακριά «σκοτώνοντας τον έρωτά τους». Όσον αφορά στη Μαρία και τον Σπύρο; Θα θελήσουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους έπειτα από τον θάνατο του Χαράλαμπου, μακριά από κακοποιητικές συμπεριφορές. Πόσο μπλεγμένοι, όμως, θα βρεθούν όταν θα ανακαλυφθεί το πτώμα; Ο Σπύρος θα θελήσει να προστατέψει τον Αντώνη που είναι ο πραγματικός δολοφόνος; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν στην επόμενη σεζόν της σειράς, που όλα δείχνουν ότι θα βγει στον αέρα τον Οκτώβριο του 2023.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss